Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

p. Dorotík, díky za reakci, (nevím zda budete ještě číst).Já se s tím srovnávám takto Pozor pozor - hlášení ! Z centrály Výzkumného střediska Agrofertu - všem pobočkám hnutí Ano v krajích a obcích ! Právě bylo laboratorně vyzkoumáno, že největším zloduchem již není M.Kalousek, ale jeho mutace v podobě M.Topolánka ! Jasný objev v křivuli ! Opravte si noty a IHNED, používejte tento cenný poznatek našich pokrokových vědců ! Neuposlechnutí se trestá .. Zn. - Nejsem populista, Váš Andrej, pro přátele i Bureš ! ... :-) (Nemá smysl si nechat pukat vlastního vředa na dvanácterníku) ... Těším se příště ... :-)

1 1
možnosti

Také Vám.

Nevím, jestli jsem Vaši snahu pochopil.

Ale máte pravdu, je potřebné do toho vnést humor, aspoň se o to pokusit.

:-)

2 0
možnosti

Já jsem Hnutí Ano nevolil - už mám nějaký věk. Ten mi říká, že již se těžko nadchnout - co je nové, zase bude staré. Noví lidé se znečistí. Jsem si i vědom, že i moje teze je vadná, protože beze změn bychom stále lezli po stromech ... Je opakovaná chuť furt něco menit - Senát zbytečný, volební systém k ničemu - všechny vlády musí být v koalici - Žádný vítěz se 100% pak neprosadí - bránil mu ten druhý - 51% není reálné. Nelze pak nevidět pakt - M.Zemana + A.Babiše. Abych pravdu řekl - toto, na mne působí pochmurněji, než-li soudobý "Chaos zastupitelské demokracie". Já osobně, to vidím tak, že oba protagonisté nyní - doslova hrají o vše ! Babiš může skončit v base a Zeman se záhadnou chorobou !? + Topolánek jako neočekávaná překážka. . Jáu nesázím na silné jedince ! I oni budou jednou slabí ! ... :-)

1 0
možnosti

Zřejmě, buď z neznalosti, naivity a nebo je to účelově, jsou obecně vytvářené a udržované určité mýty o apolitičnosti, nestranickosti, nestrannosti, a už ani nevím jaké ne...... to všechno jsou. Nějak to nechápu.

Takže např. živená představa o nezbytné nezávislosti, nestrannosti, případně apolitičnosti prezidenta je dle mého nehorázný nesmysl, protože neexistuje a existovat ani nemůže. Tvrdit o někom v politice, že je apolitický, navíc když jej obvykle nominují a volby ovlivňují politické strany je úplně mimo realitu.

Že se Zeman a Babiš zrovna nedrží pod krkem je zjevné. Je ale také otázka, proč by měli??? Nebo je lepší být pokrytcem, aby si náhodou někdo něco nemyslel???

Připadá mně, že v této společnosti a nebo zvenčí někomu náramně vyhovuje, že se to u nás takto hádá a udržuje v neustálém chaosu .... . Stále se někdo odněkud snaží vykládat a poučovat, co je správné a co není. Čím je k tomu povolaný? Církev, která by teoreticky měla být nositelem morálky a určitých hodnot, se zase opakovaně společensky naprosto proflákla. Naše školství je morálně a hodnotově zdevastované, ....., na další si jaksi nemohu vzpomenout!?

Jestli Babiš za "Čapí hnízdo" by měl skončit v base, a existuje nějaká spravedlnost, tak to tam v té base bude za takové věci pěkně narváno. V oblasti EU dotací se totiž odehrávají takové "kulišárny", že ČH je proti tomu pouhá epizodka okresního formátu (???).

Vstup Topolánka vypadá jako účelové zamíchání kartami, bohužel nikoliv představení nějaké další nové hodnotné myšlenky ..... .

:-)

1 1
možnosti

Kdyby jste napsal - "Jsem spokojen s vítězstvím ANO - Nespokojen ovšem s tím, že ještě nevládne" - tak bych tomu rozuměl, OK. Máme systém, kdy AB nedostal 51% hlasů - pokud chce vládnout musí si najít partnera. Většina stran odmítá - zbylé odmítl samotný vítěz voleb - KSČm + SPD. Jeho chování podivné i těžko pochopitelné, nicméně demokratické . Co se Vám na tom nezdá !? ... :-)

4 0
možnosti

Ano, jestli jste si všiml níže v diskusi, tak jsem konstatoval, že bohužel stávající pravidla něco takového umožňují. Ta pravidla nejsou dobrá, jenže změnit je asi je neskutečný problém!? :-(

Možná, že to z mých řádků výslovně zřejmé není, ale pokuste se to domyslet.

Jelikož stávající neustálé gradování atmosféry kolem A. Babiše jemu nahání větší a větší podporu, a to je fakt, může se také stát, že se tak postupně dostane zcela mimo kritické vnímání-kontrolu veřejnosti a bude mu procházet i to, co by jinak nemělo šanci, takže to nakonec může být hodně rizikový efekt.

A při jeho současné popularitě a úspěšnosti se na něj evidentně už lepí různé pochybné existence (přeskakují od jiných, které už vysály .... ), které i samotný Babiš nemusí uhlídat a může se vše zvrhnout v něco hodně nechtěného.

Takto by si Babiš 4 roky "kraloval", opozice by nebyla tak plně mimo, a mohlo by principiálně stále fungovat: "No vidíš, taková jsi dělal ramena a co jsi předvedl ....!? A jak by potom dopadly nové volby, by se vidělo.

Jenže dosavadní struktury evidentně mají o co přijít (což je zhouba našeho systému!!!), takže se vehementně brání, a probíhá, co probíhá.

Nejsem nějaký nekriticky oddaný fanoušek A. Babiše, ale jelikož to co dělá, má ve srovnání s ostatními přece jen hlavu a patu, tak má mou podporu (nikdo jiný tady k světu zatím není). Jinak se dá také říct, že ani tak nepodporuji Babiše, jak "mně lezou krkem" ti stávají, jejich zoufalá nemorálnost, neschopnost a co takto dělají, takže spíš komentuji toto.

:-)

2 1
možnosti
Foto

Zase jeden fanatik ANO haní za vše špatné ODS. Vždyť jste to tu už 4 roky tvrdili, že za vše špatné mohou tradiční politické strany. Tak proč teď na kolenou žebráte o spolupráci?

3 1
možnosti

Obávám se, že nikdo tady nežebrá.

To jen někteří by chtěli, aby tomu tak bylo, a proto o tom takto stále dokola mluví.

A když se tak neděje, tak nervozita stoupá.

Tady jde jen o ty nechutné nesystémové tanečky, které se za nemalé peníze předvádějí. Bohužel, stávající poměry taková nelogická pravidla umožňují.

:-)

1 0
možnosti
Foto

Máte to hodně popletené.

Dejte nám svůj hlas a pak nám do toho nekecejte, hlásala ODS v době Klause st.

0 3
možnosti

Ani ne, oni to takto prezentovali jeden jako druhý. Ale to přece není až tak podstatné, který to zrovna byl, ne?

:-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik