Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Agrofert, jako podnikatelské impérium A. Babiše je tak velké a svou velikostí přirozeně tak silné, že o nějaké nezbytné pomoci nebo potřebě podpory rozvoje nemůže být ani řeč. Ba naopak takovou pomoc by mělo poskytovat samo jiným malým a potřebným.

Zdroj: https://dorotik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=769705

Pokud to není myšleno ironicky, tak Vám nechci brát iluze, ale o síle holdingu Agrofert a jeho závislosti na dotacích máte mylnou představu.

12 0
možnosti
MB

Přesně tak. Skutzečnost - U Čápů nejde o 50 melounů dotací, kde o 320 mil. Kč za reklamy z Německa. Schillerová umetla pod koberec. Dle EU, Bureš dluží ČR - 20 miliard Kč, za neoprávněně vyplácené dotace. Všichni občané ČR !!, se mu skládají na "Jeho byznys a blaho" ! Nasazovat EET je amorální nehoráznost. Podstatné - Bureš moc daní neodvádí ! Není mezi TOP 20 plátců ! K čemu tato kamna ? Kouř, ostuda , nehřejí .. :-)

10 1
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik