Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KC

Když ona západní Evropa je dlouhodobou svobodou a prosperitou degenerovaná a není zvyklá, že svobodu je třeba nejen vybojovat, ale také ubránit! Totalitou ovládaní Středo- a Východoevropané mají tento axiom v krvi, kdežto západně od nich panuje letargie z toho, že svoboda je dána jednou provždy. Pokud to Západ rychle nepochopí, mohou jejich vnuci znát chartreskou katedrálu, Versailles či barcelonskou Sagradu famili jen z obrázků a i ty budou zakázány. Podceňovaná střední Evropa je poslední nadějí evropského humanizmu!

8 0
možnosti
SN

:-)......Pane autore, souhlas s Vámi! Současně se připojuji k názoru p. Dvořáčka opakuji, to co píšu pravidelně.

V politice se nic neděje náhodně! Všechno se dopředu připraví, vytvoří se podmínky a musí to vyjít. Zmíním dva markantní případy. Pád třech mrakodrapů, kdy třetí spadl za 7 hodin a za 9 vteřin se zřítil přesně do svých základů. Někdo to nazve konspirací, přečetl jsem o tom hodně. Může tomu uvěřit ten, kdo nechodil na základce do fyziky.

Druhý případ....výměna papeže Benedikta, (Ratzingera,) za papeže Františka. Jistě si budou mnozí pamatovat, že kromě středověku, kdy bylo několik papežů, každý papež dožil svůj pontifikát, nemoc nevadila, až do smrti. Papež Benedikt se zřejmě jevil, jako málo povolný vůči migrantům, František jim líbá nohy. Člověk na pravém místě ! R^R^R^

5 3
možnosti
MD

Ten papez mi 'nejak utekl'. Davam za nej +1.

3 0
možnosti
MD

Nejdulezitejsi je nejdrive si polozit spravne otazky. Autor je na dobre ceste. Udajna migrace neni vysledkem prosteho chaosu, ale hodne dobre rizeneho procesu, jehoz soucasti jsou kulisy chaosu.

6 1
možnosti
VV

To ano. Waleri Wassiljewitsch Gerassimow je mistr sveho oboru.

1 5
možnosti
Foto

Přesně tyto otázky si kladu sám.

4 0
možnosti
KT

Já, nevím, možná se pletu, ale je-li národ tvořen jednotlivci, není pak přirozená i migrace národů?

Viz stěhování národů?

Nebo přestěhování krymských Tatarů kamsi do Uzbekistánu?

3 2
možnosti
VD

Ano, jenže takové masové stěhování národů mělo a má vždy nějakou příčinu.

No, a na tu dnešní se ptám.

V čem je jádro pudla, když nějaké humanitární záležitosti to evidentně nejsou?

:-)

6 0
možnosti
AL

Ti, co jsou za "vykládání pravdy" placení nesmí a nemůžou a ti, co jsou svobodní a mohou říkat své názory veřejně realitu znají.

Karma.

2 0
možnosti
VD

Tak pokud víte, tak pište, je to potřebné.

Pravda je jako žumpa vyvezená na pole - z počátku sice páchne, ale po čase se nepříjemné rozplyne, hnojí a podporuje růst.

:-)

2 0
možnosti

Který muž či která žena na tolik otázek odpoví??

1 0
možnosti
KT

Já!

Pro Vás to, pane, Řehůřku, udělám rád.

2 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik