Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ona nikomu řeč nedošla.

Jen ta "druhá strana" nekomentuje Putinovo předvolební chvástání.

Nakolik je ta raketa realná a v jakém stádiu jsou ty další projekty nepochybně ví ta ůdruhá strana" celkem podrobně dávno před Putinovým vyhlášením.

Jinak další kdo pravidelně vyhrožuje západu a USA je Kim, který neustále hovoří o tom jak všechny zničí ;-)

11 0
možnosti
LJ

Já pamatuji více. Na počátku 60. let minulého století, kdy Castro převzal moc na Kubě, v mnoha arabských státech se dostali k moci diktátoři, kteří zaujali ostrý protiamerický postoj a Sovětský svaz jim dodával zbraně, v době, kdy ve Vietnamu a několika zemích Latinské Ameriky komunističtí partyzáni úspěšně postupovali a v době, kdy komunisté byli nejsilnějšími stranami v Itálii a Francii, se v Moskvě sešla porada komunistických a dělnických stran a prohlásila: "Nastala třetí a poslední fáze všeobecné krize kapitalismu, kterou kapitalismus definitivně zanikne." Pokud o tom nic nevíte, doporučuji doplnit vzdělání.

16 0
možnosti
VD

Jak jsem napsal kolegovi níže, já o voze a Vy o koze.

:-)

1 3
možnosti
VV

Ano,

rika se tomu demokracie, ze si kazdej muze napsat i ten nejvetsi nesmysl. Zaplat Panbuh i priroda, aby se clenove necitili osizeni.

5 0
možnosti
JU

J11i34ř46í 51U89r11b10a32n

2. 3. 2018 21:02

Ani pořádně nevíte o čem píšete. Zmíněné setkání Gorbačova a Bushe se odehrálo na Maltě a to tedy pokud vím není loď a už vůbec ne v Kaspickém moři.

7 0
možnosti
LV

Pane Dorotíku, abyste si tím srpem a kladivem neublížil.

16 0
možnosti
VD

No, to jste se teda pochlapil. Celkem mizerné vyhlídky.

:-)

1 1
možnosti
MB

p. Dorotík, k Vám zřejmě dorazily třeskuté mrazy ! POCTIVĚ, jsem projev V.Putina prostudoval. Překvapilo mne, že on otevřeně sděluje, že Rusku se nedaří - .Reálné příjmy obyvatelstva v Rusku klesají už čtvrtým rokem. Úbytek obyvatel, délka věku, důchody, životní úroveň ap. Vyhlásil boj za změnu - v horizontu 6 a 10 let ! Stručně řečeno - je to snadné - Všude přisype prachy a o 50% se zvýší HDP ! Doslova jsem hleděl - jeho další slova - "Za hlavní nebezpečí V. Putin označil technologické zaostávání země, které vede k úniku mozků a v konečném důsledku až ke ztrátě svrchovanosti ! (To zřejmě řeší ta raketka) . Neposlouchal jste náhodou projev L.I.Brežněva ? ... :-)

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/rusko-vladimir-putin-prezidentske-volby-manez-projev-ppv-/zahranicni.aspx?c=A180228_145426_zahranicni_aha

11 0
možnosti
VD

Pane Bušku, obávám se, že já o voze a Vy o koze.

:-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik