Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

K90a39r32e97l 62B40o44k

3. 3. 2018 10:38

Prohlášení Putina je na stejné úrovni, jako obvyklá prohlášení severokorejského vůdce Kim Čong-una. Napsaný blog je hloupá oslava těchto vůdců.

13 6
možnosti

Ono je to jednoduché. Rusko (SSSR) nikdy nebylo světovou velmocí. Na to bylo vždy ekonomicky, technologický a sociálně zaostalé. Jediné, co dokázalo, bylo 40 let vyhrožovat jadernými zbraněmi. Neboť to bylo to jediné funkční, proč ho ostatní brali vážně, začalo se vracet k tomu co funguje. Pochopilo, že v ničem jiném ostatním imponovat nemůže.

15 3
možnosti
VD

Základnu (II. stupeň) Maslowova modelu sebeaktualizace a potřeb člověka tvoří zajištění bezpečnosti. Takže co je na tom nepochopitelného?

Rusko má stále svých problémů dost a věnuje se především samo sobě a zajištění své bezpečnosti do toho patří.

Západní svět má také plno svých problémů, ale přesto se věnuje především problémům Ruska.

:-)

3 3
možnosti
JH

J68i24ř93í 70H28u31m68l

3. 3. 2018 10:33

to je nesmysl, jelikož Rus blafuje jako vždy :-P

5 2
možnosti
VD

Možná je to jako to dělal blahé paměti Ronald Reagan.

Žijeme přece v době informační a kybernetické války.

:-)

2 2
možnosti
Foto

;-D;-D

Za víc taková propaganda opravdu nestojí. :-P

13 0
možnosti
DV

D37a69v63i20d 14V26l16k

3. 3. 2018 9:25

Dvacet miiónů Rusů žije pod hranicí chudoby. To v Rusku znamená ,že nemají na jidlo a topení a Vladimír Putin buduje jadernou flotilu. Opravdu osvícený vládceRv

16 4
možnosti
VD

Nebudu Vám to vyvracet.

Ale kolik takových žije u nás?

:-)

5 8
možnosti
JP

Rusko s důstojníkem KGB Putinem představuje dlouhodobě největší nebezpečí pro svět. Nacionalismus a rozpínavost Rusů jsou v nich dlouhodobě zakódovány, nyní je to ještě uměle přiživováno. A jak se můžeme dočíst i tady blogu, mají všude své "páté kolony" příznivců, kteří by rádi viděli svět pod ruskou nadvládou a rádi by oprášili i vidinu komunistických zítřků pod ruským vedením. Snad ta raketa svět probudí.

14 3
možnosti
VD

Jen ukazujete, že takový "užitečný" Boblig se najde v každé společnosti, tedy i u nás.

:-)

4 1
možnosti

;-D jj musim rict ze ten rozvrat sehrali opravdu procitene, napriklad vlekla demograficka krize, nebo statni bankrot na konci devadesatek jsou na oskara.

Jinak Rusko s ocelovou pravidelnosti chresti zbranemi a velmi casto takovymi, co maji k operacnimu nasazeni velmi daleko. Naopak, pokud podobne projekty mysli opravdu vazne a ne jen jako fasadu, jsou na nejlepsi ceste do prusvihu, protoze si rozvrati vlastni finance.

9 3
možnosti
VD

Každý chřestí zbraněmi.

Proč by jinak NATO tak usilovně vymáhalo 2% HDP na zbrojení.

Samozřejmě kromě toho, že je to ten nejlepší business .... .

:-)

5 3
možnosti
Foto

Neviem o tom, že by ten svoj systém Rusi konfrontovali s modernými antiraketami, ktorých parametre nepoznajú, ale kto je pevný vo viere, nemôže samozrejme Putinovi neveriť. :-)

1 0
možnosti
VD

V Ruskou zřejmě třou bídu s nouzí, ale co se týká výzbroje, v tom podle všeho za celou dobu nepolevili ani náhodou. To je ta zmíněná jejich mentalita, kterou ani Amíci nepřekonají.

:-)

4 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
17 3
možnosti
VD

A jak jste přišel na to, že to tady někomu dělá radost. Vy máte teda dost i s tím Vaším soudruhem.

:-)

2 2
možnosti
AR

Soudruh autor cituje jen z podstatné části Putinové dvouhodinové řeči o stavu RF dnes na začátku r.2018. Byl to vlastně takový předvolební projev před březnovými prezidentskými volbami v RF. V úvodu cca 15 minut přiznával dost velké problémy s nimiž se občané RF potýkají. Všimnu si jen kratičkých vět z toho sebekritického úvodu. Přiznal, že nezaměstnanost už dosáhla počtu 20. miliónu osob, nedaří se odstraňovat korupci v celé společnosti, ekonomika je nadále slabá a vědecký rozvoj je taktéž mizerný. Proto technologicky RF je zaostalá. Export zajišťuje z celé poloviny vlastně jen export zemního bohatství - ropa a plyn. Ze strojírenství pouze vojenské výrobky jsou schopny dobrého exportu - činí až 20% z celkového exportu. Je toho ještě dost o slabosti hospodaření RF, ale nechci to rozvádět. Jen jedno přirovnání nás s RF. Export ČR do RF v r.2016 byl takový, jaký vyvážíme do Německa za 3 týdny!! Proto podíl RF na našem celkovém exportu činí pouhá 2%!! Schopnost vést "hvězdné války" nesnížil v ničem mizerný životní standart občanů RF:-(:-(!!

9 1
možnosti
VD

Já Vám z toho nic neupírám. Jenže já psal o něčem jiném.

To Vy ale pro oči podlité krví nemůžete vidět.

:-)

4 5
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik