Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"A tady se může zdát, že Hnutí ANO se nechalo zatáhnout a namočit do svého prvního vážnějšího pochybení." - to je zcela mimo realitu

"Jenže na druhé straně, on jako politik i se svým reformním hnutím, co by „protikorupční vlčák a efektivní hospodář".............." na to snad jen ;-D;-D.

".... a také že na „proti korupční rétorice...... již delší dobu vyhrává volby.....".

Je velká škoda a velmi smutné, když velkou část národa "zmákne" rétorika a reálné skutky unikají a nejsou vnímány - někdy i vědomě.

7 1
možnosti
MB

Tábor v Letech je skutečně přeplněn záhadami a slouží ! K veřejným přenicím - podávání žalob, k nevhodnosti výroků, k vyhazování peněz ... Pak i s Vašim obsahem souhlas. Lehce ovšem upozorňuji, že Hnutí Ano z toho vyvázne i lehce - pořád šlo o Vládní - kolektivní rozhodnutí. Pokud bude vládnout samo - (je to jistě pohodlné), nicméně nebezpečné ! Přesně jako u komunistů - Přijdou chyby, programové i ty nechtěnné,. Pokud selže jedinec - je to blbé. Ale, selhal on, podlehl mamonu ap. Pak se ovšem ta Vláda vydá na nesmírně nebezpečnou stezku - Okouká se a odpovědnosti se zříci nemůže. Zde se A..Babišovi i divím ! .. :-)

0 0
možnosti
VD

Vypadá to jako obvykle:

"Za vším hledej ženskou" a když tomu náhodou tak není, tak "Prachy spolehlivě".

A těch více než půl miliardy za to asi stojí.

:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik