Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NM

...ten kdo poslouchá výřečnost a názory Stanjury a Fialy se myslím nemusí divit poslední výraz o políbení prstenu...;-O;-O!!

5 3
možnosti
RJ

R11a42d87e36k 51J68a12r73o32š

24. 11. 2017 19:43

Právě, že naopak. Změna je ta, že ODS od doby Nečase je v rukou submisivních neslaných nemastných "figurek", které původní pravicový náboj a přímý tah na bránu úplně rozmělnily...

9 6
možnosti
VD

Nevím, jestli pravicový náboj, ale nějakou ideu měl jen V. Klaus, nepočítám-li Topolánka, "jak se jen opéřit". Ti ostatní byli jen proto, že ve straně jen nejméně vadili a byli dokonalými loutkami. Ostatně Péťa Nečas to s tou svou metresou korunoval.

:-)

5 0
možnosti
PB

To je legrace.

Jeden z největších soudruhů na tomto blogu používá výraz soudruh v dehonestujícím smyslu.

To ja tak moc těžké nedělat si z těchto gerontů legraci, když vím že třeba už za třicet let budu intelektuálně podobně bezcený. :-)

15 7
možnosti
VD

Kdybyste měl s tím soudruhem pravdu, tak to bychom se určitě museli znát.

:-)

8 0
možnosti
ON

O80n51d63ř56e49j 64N41ý95č

24. 11. 2017 19:24

Nadpis je lež. Takže je zbytečné to číst. Je nutné lhát a neustále útočit na zavedené strany a demokratické principy jen aby ta demokracie už konečně padla že.Rv

10 10
možnosti
ZD

Je to úplně naopak. Zavedené strany provádějí harakiri v přímém přenosu. A zaklínají se demokracií. Tu v tom ale nehledejte.

12 3
možnosti
ZD

Lépe snad ani nejde současnou situaci popsat. A před chvílí skončená televizní půlhodinka s panem Fialou to jen potvrzuje. Pan politolog opakuje stále dokola několik naučeným manter a snaží se posluchače strašit svojí vlastní projekcí budoucnosti jako otravný pojišťovák. U mne v ceně silně poklesl. Za mě určitě plus a přání pevných nervů.

19 8
možnosti
VD

Také jsem jej poslouchal. Je to neskutečné. Oni se snad ještě vůbec neprobudili ... .

Jestli mluví o nějaké aroganci někoho, tak by se první sami měli podívat do zrcadla a poslouchat aspoň chvíli sami sebe.

Jinak díky

:-)

10 6
možnosti

Jedna, a dost podstatná změna je, že mají snad nejslabšího lídra za dobu své existence.

Jsou fakt nepoučitelní. Přesto, že mají ve svých řadách mladší (Kupka, Skopeček, Klaus ml.-nejvíc preferenčních hlasů ve volbách), pořád se derou dopředu ti "ohraní". A žvaní, že plní to, co slíbili voličům. Ale taky by měli plnit to, co voliči chtějí.

14 9
možnosti
RJ

R41a60d50e43k 93J44a60r52o59š

24. 11. 2017 19:47

Marie, pan Nečas byl ještě slabší...

1 1
možnosti
PP

ODS není svatá. Hajzlíků tam bylo. Praktiky otřesné. Ale váš pohled na současné dění je trapas. Asi si myslíte, že jste super politolog, ale je v tom metráky nadutosti a arogance. Za mě mínus.

13 10
možnosti
VD

Jestli chcete, tak dejte názor na věc, možná mě můžete něčím i inspirovat.

Pokud se ale chcete vyjadřovat k mé osobě, tak to je mně zcela volné, nemusíte se unavovat a ztrácet čas.

:-)

4 2
možnosti
MN

To je moc dobrý článek. Karma.

14 9
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik