Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Spíš mi přijde, že Valachová sobě zachraňuje kůži pro podzimní volby. Nejspíš to má dobře ošéfované, takže na ní nic nenajdou, to všechno "oni", a navíc nebude muset někoho (ne)vyhazovat, čili dělat si nepřátele. Což by jako ministryně musela.

1 0
možnosti

i já si myslím, že odstoupení se událo na nátlak a je to vidět na tom, že jen několik málo hodin před vyslovením odstoupení řekla, že bude bojovat a že neodstoupí..tedy se muselo něco stát..asi telefonický hovor....

3 0
možnosti

Nejsem v žádném případě příznivec Valachové - Nicméně udělala přesně to, co se má ! (O promyšleném nátlaku si nečiním iluze) - nicméně podstatný je výstup výsledku. Ten je pak zde ! Je vůbec zvláštní, jaký podiv pak běžný civilizační přístup budí. Jistý posuv je ale zde - Už jsme si zvykli, že všude se krade, (hrozné) - stále jsme si nezvykli na to, že za to někdo převezmne odpovědnost. I kandidatura do čela kopané z basy - je pak možná ! ... :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik