Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nepokrytě a transparentně dělat politiku..... No jo, ale sám Babiš neustále opakuje, že není politik!!!

Stále ještě nevíte?? 8-o

Babiš přeplňovaný a nadouvající se altruismem. ;-D;-D;-D

8 2
možnosti
VK

Předchůdce německého prezidenta Gaucka sám odstoupil kvůli spornému užití helikoptéry. To je politická kultura. A ne udělat z dětí bílé koně a prakticky podvodem získat 50 mega. Ale chápu, když jí miluješ, není co řešit. Lidé s nízkým sebevědomím se v podobných lidech rádi vzhlíží. Soryjako.

29 5
možnosti

Podnikatel Babiš jedná jen podle našich zákonů, které udělali politici ODS, ČSSD, TOP 09..., a zákony neporušuje.

5 9
možnosti
Foto

Tento blog bude na titulce, vo tom žádná )))

2 2
možnosti
VK

Takový megastřet zájmů je možný jen u nás. Z podobných slepců je mi zle. Sorry jako.:-P

22 3
možnosti
VD

Jen klidně zvracejte. Potom se vždy uleví.

:-)

1 0
možnosti

R^

Vynikající rozbor!

Díky!

:-)

3 8
možnosti
VK

Některým jednoduchým voličům stačí dokola opakovat: všecy kradnů, peníze všetkých, zloděj Kalusek... A hle, zabírá to;-D

6 2
možnosti
MB

Z jiného sudu - ukazuje život samotný :

1) Absolutně nemá smysl být řadovým členem jakékoliv strany - je třeba být předsedou - členem úzkého vrcholu - pak strany jsou pro straníky - pro prebendy ...

2) Komunisté ztratili moc politickou - lid se raduje - konec zloduchů ... Získá se tedy moc ekonomická - následně , opět ta politická ... Nekonečný, osvědčený model ...

3) Je obrovský rozdíl mezi Baťou a Babišem. Ten první vedle obuvi produkoval i hrdé a umné lidi - ten druhý kompromitující svazky - reinkarnoval naději podlých a padlých - bývalých STB, policajtů ve své divizi + Hnutí výtahu - V jejích kabině jsou natlačeni lidé jedoucí k výšinám moci a výhod ... ČR potřebuje Baťu - Nikoliv akvizičníka ... :-)

12 3
možnosti

Baťa se zatím nenašel...

Baťa nás morálně převyšoval. Dnes je morálka sprosté slovo.

Babiš jistě není Baťa, ale vykreslovat Babiše v tak negativních barvách je pro zkorumpované politiky nosné. A pro Vás zjevně též.

2 7
možnosti

Čapí hnízdo je podle zákonů našich politiků postavené legálně!

2 8
možnosti
JL

Pana Batu netahejte do politiky, pane Dorotiku. Tomas i Jan Prahu a politicke uskupeni moc v lasce nemeli. Tomas byl jen starosta Zlina, protoze potreboval, vedle sveho prumyslu, take mesto jako ukazku. Donutili ho 'socialisti' (Novak), kteri nedovedli postavit novou radnici v primerene cene. Po smrti Tomase, (1932) starostou az do roku 1945 byl pan Cipera.

0 0
možnosti

Každý člověk morálně na výši se také plete do politiky!

1 0
možnosti
VK

Babiš neměl být pro střet zájmů vůbec ministr,natož financí.Tady to "tradiční" politické strany totálně pohnojily hned ze začátku.

13 6
možnosti
VD

Tradiční politické strany toho pohnojily mnohem více. Jinak by nebyly tam kde jsou a Babiš by možná nebyl v politice, tedy ani ministr.

:-)

8 2
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik