Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, je to Lex Babiš, ale zároveň to je zákon, který měl platit už minimálně dvacet let. Politik by neměl vlastnit média.

10 0
možnosti
LC

A politická strana může?

5 0
možnosti
Foto

Ale, copak? Konečně Vám něco došlo?

1 0
možnosti
Foto

J74i11ř76í 95K52i53n98d31l

19. 12. 2016 21:55

Babiš dnes na politické scéně představuje bývalého komunistického prominenta, agenta StB, oligarchu, který ke svému majetku přišel podvody a pomocí tajemných a nejasných společností. Do politiky vstoupil s úmyslem zachránit jeho impérium před dluhy, což se mu daří, protože státní zakázky a státní dotace a dotace z EU jsou přihrávaný jeho firmám, protože o tom rozhoduje je.

10 6
možnosti
VD

Tady není řeč o Babišovi jako člověku a jeho aktivitách, ale o anomáliích a pokrytectví systému. A případem Babiš se to vše jen zviditelňuje.

A jinak k tomu co píšete.

Babiš je zřejmě jedním z těch 2 miliónů komunistů, kteří tady před revolucí byli a ze dne na den se nikam nevypařili. Kolik bylo Stb-áků to nevím, ale určitě také nejsou někde na Marsu. Takže ukažte na všechny a ne jen na jednoho. Vždyť v TV je dnes často vidíte v jedněch zprávách a často v jednom záběru a nejsou to zrovna Babišovci.

Ke svému majetku zřejmě přišel stejnou cestou, jakou se jen dalo k majetku dostat za posledních 25 let, takže žádná výjimka (o tom ten článek také je). A možná že mu k němu pomohli také někteří z těch, kteří mu dnes jedou po krku. Už Balzac napsal, že "Za každým větším obchodem se skrývá zločin".

Oligarchizovanou společnosti tu máme od devadesátých let, jen jsme tenkrát vůbec netušili, kolik bije a co to vůbec je ....

Podnikat není žádná selanka, čím větší majetek, tím větší boj. To, že Babiš nešel do politiky, protože "neměl roupami co dělat", je evidentní.

Jenže proti těm před ním, kteří nechali vysát republiku a zadlužili ji až ke dvěma biliónům korun, tak Bašiš aspoň pár desítek miliard z toho dluhu ukrojil.

Ale to všechno nejsou argumenty, abych Vám vyvracel Vaši pravdu.

:-)

9 2
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik