Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JG

J79i55ř48í 47G39r59o51h

24. 2. 2022 11:25

Autore, bylo by lepší kdybyste se k tomu vůbec nevyjadřoval

1 0
možnosti
Foto

Rozdíl je v tom, že pokud někde bojují USA nebo NATO tak s cílem pomoci v dané zemi nastolit právo a pořádek s pokud toho je dosáhnuto nebo se stanou nežádoucími tak se stáhnou ( viz např. ta Jugoslávie) když někde posiki své základny tak po dohodě s danou zemí ne násilím (.viz Slovensko, kde je možná nevitali vsichni, ale většina ano a teď když sousedí se zemí kde probíhá válka je budou vítat ještě raději)

Oproti tomu Rusko sprostě napadá okolní země s cílem získat nové území. Vojáci si svou přítomnost vynucují palbou, ne diplomacii.

Srovnávate nesrovnatelné.

0 0
možnosti
LV

"Ty se zdánlivě také nikoho neptají, a vybombardují si Jugoslávii"

Bombardování Jugoslávie (tedy Srbska a Černé Hory) bylo akcí OSN, nikoliv USA.

1 0
možnosti
Foto

Chudáci Rusové. Američani je k tomu dotlačili. Oni za to nemohou. Jste ostuda národa. Už máte připravené mávátko až dorazí až k nám?

1 0
možnosti
JK

Omluvte se Ukrajincům za to jak na ně plivete, vy jste je úplně odepsal. Pusťe si projev Putina va výroky jeho nohsledů. Ukrajina je jen začátek, na řadě celá východní Evropa a snem rudých krvežíznivých generálu v Rusku je vyvěsit zase vlajku v Berlíně a umyt si nohy v Seině.

Omluvte se všem dopředu za to co v hlavě máte, nebo spíš nemáte. Kopírujete stále ruskou propagandu to je vlastizrada a kolaborace, už kuli Putinovi není mír, tresty za to se změnily.

2 1
možnosti
JL

Dej si studený obklad.

0 0
možnosti
Foto

Aha, takže za to může USA. Dejte si ban sám, spoluobčane.

1 0
možnosti
MS

Škoda, že ten ban neplatí i pro psaní článku.

1 0
možnosti
Foto

Je dobře že se odhaluje. Člověk aspoň ví, jací se tu zase chystají zarazit celému národu dýku do zad a zase tu vládnout.

1 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik