Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nějak se tam pletou i tajné služby,

které prezident urazil pojmenováním Čučkaři. Ostatně ani jejich šéf nevychází s prezidentem příliš dobře.

0 0
možnosti
VF

Pan prezident ale na pan Vondráčka mrknul, to by mělo škarohlídům stačit.

0 0
možnosti
JP

Kdo má jen trochu soudnosti, musí vidět, že Zeman měl složit funkci ze zdravotních důvodů už dávno. Jeho výkon funkce je žalostný už dlouhou dobu. On tu soudnost mít už nemůže, ale mělo by ji mít jeho okolí včetně rodiny.

3 1
možnosti
MZ

Nevím, Některé věci které se dějou jsou opravdu divné, to s tím Vondráčkem a podpisem který vlastně nebyl potřeba mi pořád nedává žádný smysl .Ale pokud by to bylo jak říkáte, znamenalo by to že Zemana drží někde v ÚVN pod zámkem proti jeho vůli a to za asistence V.Mynáře. Proč by to Mynář dělal, ten by byl první kdo by vyrukoval s videem jak Zeman z nemocničního lůžka pronáší k národu nějaké moudro. Za další pan doktor Zavoral je člověk kterého si Zeman sám vybral, mají tedy dobré vztahy. Představa že se tento vážený lékař těšící se důvěře Miloše Zemana podílí na takové akci je absurdní. I když bych si moc přála aby byl M.Zeman v pořádku, bohužel objektivně musím připustit že už je opravdu příliš nemocen.

2 0
možnosti
JF

Takže návštěva R. Vondráčka se nemohla uskutečnit bez vědomí a souhlasu jeho ochranky a lékařů,

Zdroj: https://dorotik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=777611

Říkáte s vědomím a souhlasem lékaře a policie?! A ústavní puč s cílem odstranění presidenta v přímém přenosu? Číst umíte?! A jinak se cítíte zdráv? ;-)

https://www.uvn.cz/cs/tiskove-zpravy/6453-navstevy-u-pana-prezidenta . https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vondracek-navsteva-prezidenta-milose-zemana-v-uvn.A211015_124103_domaci_kop :-(

1 0
možnosti
AT

Pominu některé vaše nepřesnosti, zveličování a zamlčování. Jen se zeptám: proooooč tedy MZ, když je schopný výkonu funkce, nepošle vtipný a moudrý pozdrav národu z nemocničního lůžka, aby rozptýlil pochyby? A proooooč poslední oficiální foto našeho prezidenta (jistě pečlivě vybrané) vypadá jako nedělní návštěva dementního chovance ústavu u příbuzných?

Jak to zapadá do vaší úvahy?

5 0
možnosti
VH

To je blbost za 6 bludišťáků..puč :-P

4 0
možnosti
Foto

On si se slzou vzpomíná na puč v r. 48. :-)

0 0
možnosti
Foto

To jako, že by Ovčáček s Mynařem, Nejedlým, Zemanovou...se spojili s lékaři a prezidentovou ochrankou pokouší se o nějaký puč,?

Jinak to totiž nedává žádný smysl. Pokud by se o puč pokoušel kdokoliv jiný tak by přeci stačilo natočit video se Zemanem a pustit jej do médií a proto kázat tak, že Zeman je při smyslech. A všichni výše jmenovaní k prezidentovi mají přístup.

4 0
možnosti
VD

Ke všem těm zdejším komentářům, ve kterých se autoři snaží to nemocnému "lvovi", který asi už moc nemůže naložit jak se jen dá a snést na něj všechny hříchy světa.

-------------------

S mnohými argumenty se dá souhlasit. Také mám představy o lepším.

Jenže.

Všechno z toho má svou váhu, pokud se tady nabízí něco aspoň o chlup lepšího. Bohužel, je to smutné, ale nenabízí, ještě jednou bohužel nenabízí.

A tak sebestředná neřízená střela M. Zeman i s tím kupčíkem A. Babišem je pro tuto zemi a její lidi stále o hodně menší zlem, než dnes se navracející ta skvadra pokrytců, lhářů, korupčníků, tunelářů, zkrátka zlodějů, se kterými je tady bohatá zkušenost v uplynulém čtvrtstoletí po revoluci.

Volba z nabídek politiků je v reálu bohužel volbou toho nejmenšího zla a ne toho nejlepšího z nejlepších.

Takže jedna věc je - ať byl M. Zeman jaký byl, je nutné mu přiznat zásluhu aspoň o kultivaci výkonné moci u nás, kdy způsobem svého prezidentování odstranil letité mocenské schizma mezi pozicí prezidenta a pozicí premiéra (vlády).

Druhou věcí je - drát se k moci přes ARO dnes nemocného prezidenta (nad jehož bytím je řada otazníků) a nemoci se dočkat (byť čas hraje pro ně), je poněkud odporné. I když chápu, že po nějaké té desítce předchozích pokusů o jeho odstranění jsou zřejmě hodně nejistí a plni obav, co kdyby to zase nevyšlo .... .

:-)

8 13
možnosti
MB

p. Dorotík, k Vašemu vlídnému komentáři. Já osobně, se hlásím, "Jako blb". Opravdu jsem si po r. 1989 myslel. Že exponenti budou pochodovat potrubím, na povrchu pouze v noci. Miloše a Andreje, pak považuji za produkt, který popírá půdorys revoluce. Zemi chybí státníci, moudří starci, příkladem k následování. Hradní partu nekomentuji. Fakt pouze si říkám! Vy znáte nějakou zemi, kde by v čele stát ego bývalý komunista a agent Stb? Z celého mi nejlépe vychází Jiří Ovčáček. Zřejmě jediný, který má Miloše, upřímně rád. Mějte se ... :-)

3 2
možnosti
PB

P13e39t11r 35B87u10r69i16a46n

20. 10. 2021 14:51

;-D;-D Postavil jste si umělý konstrukt typu "jak by to mohlo být, aby to bylo správně" a ten nyní vydáváte za "takže pokud to takhle je, je to tak správně".

A přitom si vám v něm snad všechno protiřečí s realitou tak, až to mlátí dveřmi od hangáru.

15 2
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik