Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Hnutí ANO vyspělo a má všechny problémy ostatních stran. Vybuzené naděje - realita a hlavně personálie. Pokud je spolek účelově založen "shora", tak to přijde. Do výtahu moci naskáče kde kdo. Následně kluci z plakátů mizí. Na vrcholové úrovni to stále jde, je z čeho rozdávat, reklamní oddělení funguje, píší se knihy a následně rozdávají. S podpisem neautora ... Zmrzlina k tomu huráá !

O patro níže se objeví i rozumní lidé. Brno Vokřál, Ostrava Vondrák s Macurou. Říkají zřejmé - "Tak jsme si to nepředstavovali"! Ze středopravicové pozice - Všeobjímající populistický výstup !I řada slušných lidí, člověk si říká, "Proboha co tam stále dělají"? Jermanová si zase baží ...

Nejhůře je to na těch nejnižších úrovních - tam je moc vidět! Chodník - potřeby nejsou levicové-pravicové. starosta je od slova - "Mít starosti". Cosi převzít, makat a za 4 roky předat se zvelebením! Dost těžko dělat hejtmana a starostovat. I úsměvné, kdy v Rožnově to R. Holiš dělá na 0.2 úvazku! Proč to nedělá na 100%? Nemůže, koná, aby tam bylo lépe!

Je to fakk srandovní - trapné. Očekávalo se, že právě tyto jevy zmiznou! Nu, musí o tom rozhodnout volič. Výtah už tak pravidelně nejezdí, kabinka je malá a počet rádo-by přepravených stále veliký ! ANO, takové nadějné to bylo ... :-)

4 0
možnosti
VD

Pěkně napsáno. R^

To slovo "trapné" je skutečně namístě.

Ano, rozhodnout by měl volič, ale když vidíte, kdo se na ty kandidátky chystá a z koho by měl volič volit, tak z toho až mrazí.

Potom skutečně platí, že čím méně státu, tím lépe.

:-)

3 0
možnosti
PK

Co si lid ve Zlínu zvolil to tam máte a evidentně alespoň část obyvatel váš názor neakceptovala.

Pokud je vše zdecimováno, jak píšete, tak to volby jistě změní a vyřeší....btw. v Praze vládnou Piráti, já osobně bych je se Zlínem vyměnil...

2 0
možnosti
VD

Pravda pravdoucí.

Lidé mají takovou vládu, jakou si zaslouží.

:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik