Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M80i53l22a11n 90K74e27s49l

22. 4. 2021 21:24

Věřit,ale komu.Premiérovi? Vždyť více než polovina národa je přesvědčena ,že je to lhář,zloděj a podvodník.A naše media nám to denně vtloukají do hlavy.Dospělo to tak daleko,že není u nás člověk,kterému by někdo věřil.

1 0
možnosti
Foto

OSN má k tomu účelu zřízen Mezinárodní soud v Haagu. Tam naše vláda měla celou záležitost předat a tam se měly výbuchy ve Vrběticích vyšetřit a vynést rozsudek. To, co se děje, je skutečný návrat do středověku.

1 3
možnosti
Foto

To se má mezinárodní soud zabývat každou lumpárnou, co kde zelení mužíci provedou? To by neměli už na nic jiného čas.

V daném případě by ruská strana popřela, že onu akci iniciovala a že to byla soukromá záležitost dvou pánů na dovolené.

Že myslíte trochu nakřivo, to vím, ale takovou porci naivity, co nám stále servírujete, to je na chocholouška.

2 0
možnosti
Foto

Zaorálek se raději bude mýlit se stanou, rozuměj s Washingtonem, než by měl pravdu s Putinem. Jediné takovýto postoj může vynést člověka k funkci a ke korytu !! Karma R^ hezky den !

2 1
možnosti
JL

Zaorálka jsem nezaregistroval, ale zaregistroval jsem jiné vysoké představitele státu, kteří tvrdili, že důkazy jsou, a že to je úplně jasné. Že ty důkazy nemá veřejnost, to je v této fázi úplně normální. Ono je to v určitém stupni utajení.

2 0
možnosti
VV
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
JL

Zaorálek rétor, někde jsem četl, že vystudoval vědecký komunismus - takže jako marx-leninista vlastně filozof je, I Marx četl Hegela a postavil ho na nohy, jak známo.

2 0
možnosti
JM

J20o76s85e64f 72M23i26k84i17n

22. 4. 2021 13:43

Zaorále je demagog, má na to i školy

1 0
možnosti
PB

P34e33t57r 56B61u25r46i51a92n

22. 4. 2021 13:18

Proběhl jsem zběžně vaše blogy abych se ujistil nakolik jste konzistentní ve svých názorech, a zjistil jsem, že jste. Mimo jedné výtky naprostá obhajoba Babiše, ať udělá cokoliv, podpora Zemana a bagatelizace ruských lží.

Ať už se jednalo o Čapí hnízdo (tam vám vůbec nevadilo, že o něm půl roku veřejně lhal), dotací, korunových dluhopisů, střetu zájmů, protěžování vlastního byznysu, to vše jste shrnul do bohorovného "dělají to tak všichni". Zákon proti střetu zájmů jste nazval inkvizicí na Babiše, zprávu OLAF prý neuznáváte, a kdyby ano, tak v ní určitě stojí, že se Babiš ničeho nedopustil.

Ruské demagogické servery a lživé manipulace naší veřejností = "dělají to tak všichni". Ruští rozvědčíci operující na našem území = "dělají to tak všichni".

Tak na co jsou vám nějaké hmatatelné důkazy ze strany BIS? Abychom se záhy dozvěděli, že to tak dělají všichni?

A s tím mistrem Janem Husem jste se taky tak trochu sekl, anebo vědomě přepnul strunu v tomhle: prolhané církvi, která okrádala lidi na každém kroku, a pro kterou lidský život neměl žádnou hodnotu, protože pokrytecky hlásala víru v posmrtný život a spasení.

Zdroj: https://dorotik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=769598

Mistr Jan Hus byl římskokatolickým knězem, tedy to co jste napsal hlásal on také. A navíc byl bigotním fanatikem, takže trval na striktním dodržování učení Ježíše, tzn. život v chudobě a absolutní pokora v pozemském životě všem, nejen kněžím. U nich dokonce požadoval odsvěcení a zpětné zneplatnění všech úkonů, pokud se dopustili hříchu. Tedy anulaci všech křtů, svateb a zádušních mší. Tedy naprostý chaos v dědičných právech. Dovedete si to vůbec představit?

5 1
možnosti
Foto

Ježíš pane Buriane velké plus. Překlepl jsem se.

0 0
možnosti
PK

Jeden z mála střízlivých pohledů, zbytek už dolejvá naftu do našich 5 pandůrů, čerstvě opravených a chystá se na východní hranice....

2 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS