Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Všiml jste si vůbec, že se ten bezvýznamný virus (podle vás bezvýznamný) už objevil v celém světě? A že na něj reagují všechny vlády světa přibližně stejně? Jste jeden z mála, který propaguje zrušení všech opatření na zastavení pandemie. Přitom se vám zdá, že státní podpora těch, kteří byli koronavirem ekonomicky postiženi se může limitně blížit nule. To vše podepřeno programem Anti Babiš. Můžete se svěřit, co konkrétně navrhuje vy? Jak by to mělo ideálně vypadat? A proč není nikde vláda stejného názoru jako vy? Děkuji.

1 0
možnosti
VD

Posouváte to trochu jinam, než jsem napsal (nic zásadně neodmítám, ale to co se děje mě děsí).

- není řeč o bezvýznamném viru, i chřipka je významná, každý rok postihuje daleko více lidí a daleko více jich na ni umírá, přesto tu nemáme každý rok pomalu stanné právo a zaříznutou ekonomiku. Lidé z pudu sebezáchovy dobře vědí, jak se mají chovat, stačí dostatečná a správná informovanost, věcná doporučení a seriózní akceschopné zdravotnictví - ne tunelované zdravotnictví, demagogie, propaganda, ekonomika u ledu. V odborných věcech věřím více odborníkům než politikům a odborníci mimo mainstream se chovají zcela normálně a věrohodně (hledejte a čtěte).

- zjevně se podařilo dostatečně účelově vystrašit celý svět (což dnes není problém, svět se neskutečně zmenšil a zjednodušil, snadno se dá ovládat od jednoho stolu), aby mohly beztrestně a ještě za potlesku lidí krvácet veřejné rozpočty - peníze daňových poplatníků pro sanování dnešní ekonomické krize, velkých propadu příjmů státních rozpočtu, sanování potenciálního krachu vlivných firem, bank a možnosti dělat si business pro vlastní kapsu a stranické pokladny - co můžete chtít víc (kdo asi zaplatil sanaci krachujících amerických bank před 10 léty?).

- tohle je zjevně další "světová válka", jen vedená jinými prostředky. Války nevedou obyčejní lidé, ale ti, co mají vliv, moc a peníze. A že přitom zemřou statisíce, možná milióny lidí? To snad někdo z nich ve válce řeší, se ztrátami se počítá. A navíc, dnes umírají především ti, co to mají už jinak nějak spočítané, takže virus mají jen jako doprovodnou chorobu (je nás na světě hodně ....).

- nejedu v programu antibabiš, ba naopak dosud měl mou podporu, ale nejsem ani jeho ovce. A co se kolem něj dnes děje nepodporuji. Ale na jeho omluvu, zjevně se chová podle not, které přicházejí odjinud, z venčí a nemůže jinak, protože dnes prakticky popírá svůj dosavadní program, politiku.

:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik