Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak i tento článek byl "adminem" stažený z hlavní stránky na soukromý blog, bohužel.

Prý opět porušuje kodex blogera.

"Kam jsme došli, kdo to ví ......?"

:-)

0 1
možnosti

Aby této formě "svobody" blogeři zabránili, někteří si založili vlastní stránky a zde pak nechávali zrcadlový blog a odkaz na svobodnou diskuzi tam. Někteří blogeři a diskutéři odsud odešli úplně a část to také řešila tak, že navštěvují svobodné, necenzurované weby.

Prostě možnost volby máte vždy.

0 0
možnosti

Souhlas a karma. A nejvíce mě dokáže rozesmát argument, že je potřebujeme protože vymíráme a nemáme pracovní sílu. Kdyby státy po léta někáleli na základ státu, na rodinu, podporovali ji a podporovali porodnost, nepotřebovali bychom cizáky!

0 0
možnosti

A já myslel že cenzura už je minulostí. Nevím tedy co jste tam údajně napsal tak hrozného ale s tímto naprostý souhlas. R^

3 0
možnosti

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kritizoval-zemana-hlavni-sponzor-opustil-jeho-divadlo-je-tu-hluboka-krize-svoboda-je-ohrozena-rika-hrusinsky-52511?dop-ab-variant=&seq-no=2&source=hp

Tady je odkaz na to, jak si pražská kavárna představuje svobodu slova:

Herec Jan Hrušínský si stěžuje, že jeho divadlo opustil hlavní sponzor a že to asi bylo kvůli Hrušínského negativnímu názoru na Zemana. A Hrušínský teatrálně říká, že on bude bojovat za svobodu slova i za cenu finančních ztrát.

Neboli pražská kavárna si to představuje tak, že ona má právo říkat si cokoli, ale že protistrana nemá právo ani zareagovat tím, že by řekla: "Ano, můžeš si říkat cokoli, máme svobodu slova a já ti v tom nemohu bránit, avšak také máme svobodu rozhodování o tom, co kdo chce nebo nechce sponzorovat. Ty využíváš svého práva říkat si volně své názory a je v pořádku, že to právo máš, ale já zase využiji svého práva rozhodovat o tom, kam půjdou mé peníze."

Pražská kavárna si to představuje tak, že ona má jen práva a protistrana jí to ještě je povinna platit a držet ústa.

3 1
možnosti

:-)......Taková je skutečnost! R^R^R^

1 0
možnosti

Naprostý souhlas a karma. Sám mám dva po sobě napsané blogy u ledu a to prosím pěkně za to, že jsem chtěl psát o rozpínavosti islámu od 6. století až po Osmanskou říši končící roku 1918. Prý tím rozněcuji nenávist mezi skupinami osob. Nutno dodat, že mé info vychází z osnov dějepisu sedmé třídy ZŠ. Bylo by zajímavé zkontrolovat adminům poslední vysvědčení. To by možná Taťána Malá získala zpátky svůj post i s omluvou.

10 0
možnosti

Mně blog pořád připadá nějaký naivní - v Africe je všude ohrožen každý. Všude nějaká větší či menší diktatura...Musíme tedy přijmout všechny Afričany? Myslím, že ne - je to věc politické dohody. Evropa je poněkud schizoidní - chce migranty do práce, současně někdy musí někoho přijmout - jsou tu mezinárodní dohody, chce taky dobře vypadat, když pořád hlásala lidská práva, ale současně podplácí Turky, aby do EU nikoho nepouštěli, pokud možno, a říká, že chce pomáhat v zemích původu migrace. Je o trošku šakárna. Místo aby řekli, chceme a bereme tolik a tolik imigrantůz Afriky, tak si hrajou na hodné lidskoprávní strejdy a tetičky. Afričani ovšem nejsou naivkové, myslím že jsou to velcí pragmatici a na politické řeči kašlou. Ostatně přijde Marakéš, a tam se uvidí.

0 0
možnosti

Naivní? Možná.

Je pravdou, že bez manipulace veřejnosti zkreslováním informací by se ve společnosti nemohly dít věci, které se mnohdy dějí.

To ale neznamená, že všichni musí být za ovce, sklonit hlavu a pokorně přijímat všechno, co nám takto zpracované předkládají, byť skutečnost je zřejmě úplně jiná.

:-)

0 0
možnosti
Foto

Nevím, nevím, jestli Vám to projde...

7 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik