Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

R^I když si myslím, že se nikdo nepřizná. A i kdyby, udělají z něho lháře.

1 0
možnosti
MV

Téměř všichni blogeri píši to samé jako Vy. Samé otázky. Řešení, nebo alespoň jeho náznak nenabízejí. Situace stejná, jako když si před sebe postavíte talíř s polévkou a v šuplíku kredence zapomenete lžíci. Budete se nad tím talířem ptát, co dělat, nebo pro tu lžíci dojdete?

2 3
možnosti
VD

Obávám se, že nemáte pravdu.

Většina těch blogerů, které uvádíte, buď v těch pokládaných otázkách a nebo přímo a zřetelně jasno mají, co se týká logických řešení.

Spíše nechápou, proč příslušní oprávnění a mocní takto nejednají a naopak tady předvádějí podivné, nesrozumitelné, kontraproduktivní a destrukční hrátky, demagogickou propagandou zakrývají, o co komu ve skutečnosti jde - v čem je jádro pudla?

A jak už bývá podstatou takových hrátek, komu z toho co kape?

:-)

5 2
možnosti
DK

Hlavně si všimněte, jak se dáma Merkle totálně odmlčela..žije ještě nebo se začíná bát svého selfie?

1 0
možnosti
Foto

Já si myslím, že ona žádnou sebereflexi nemá. Že si myslí, že to, co provedla v roce 2015 bylo správné. A bohužel si to myslí asi i převážná většina Němců.

Mám v Německu kamaráda, v lednu 2019 to bude 50 let, co se známe. A známe se dobře, byl na dvou z mých třech svateb a na té poslední mi svědčil.

A tak jsem mu někdy na podzim 2015 volal a on bohorovně pravil "jeden milión zvládneme a zvládli bychom i druhý". Prostě, Němec jak poleno.

3 1
možnosti
Foto

Máte to od začátku blbě - proto asi ta spousta nesmyslných otázek - zkuste začít pravdivě - migrace, stejně jako rozšiřování výskytu kteréhokoliv živočišného druhu, je naprosto přirozený jev, a to nejen tehdy, dojde-li k přemnožení, změnám životních podmínek atd. U vysokoškolsky vzdělaného člověka, to vypadá spíše než jako omyl, na pouhý účel. Nejsem Babiš, a tak nebudu vykřikovat, že je to účelovka. Spíš je to celé jen nesmysl.Rv;-)

6 9
možnosti
Foto

Nesmysl to není. Nebezpečné a škodlivé nesmysly šíříte pouze Vy.

3 2
možnosti
MM

Nejlepší blog roku 2018 R^

Tesat do žuly R^

Karma 49,99 :-)

4 5
možnosti
MM

Pane Dorotíku, klobouk...R^

A je mi jedno, kolik mínusů obdržím.

2 4
možnosti
VE

Spousta nesmyslných otázek. To že máme tendenci za vším vidět hlubší příčinu, neznamená že taková příčina tam vždy musí být. Z přírody víme, že vesmír nemá žádný důvod své existence, totéž život na Zemi, nebo přítomnost člověka. Pokud jde o chování politiků, neziskovek ... a dalších zúčastněných, platí zásada: Nehledej zlý úmysl tam, kde se věc dá vysvětlit obyčejnou hloupostí

3 2
možnosti
LB

Dnešní exodus afrických migrantů do Evropy funguje na podobném principu, jako v druhé polovině 19. století a v prvních dvou desetiletí století dvacátého probíhal transfer obyvatel východního Slovenska, Haliče či Podkarpatské Rusi (tehdy ještě Uherské Rusi) do USA.

I tenkrát to byl byznys, na kterém vydělávaly především lodní společnosti. Ty zaměstnávaly agenty nebo spíše verbíře, kteří obcházeli zapadlé chudé vesnice. V tamní hospodě si zahráli na bohaté lidi, kteří ke štěstí a majetku přišli za Velkou louží, mávali bankovkami, jaké v těch vískách nikdy nikdo neviděl. A také jim ochotně poradili, jak se do USA dostat.

I tenkrát stála doprava přes moře majlant, chudé rodiny se musely skládat, aby jeden člen mohl vyrazit na cestu. Někdo jel do přístavu vlakem, jiný šel pěšky. Na těch chudácích vydělávali všichni. Ti, kteří je naverbovali, ti, kteří jim poskytli během cesty nocleh a hlavně už zmíněné lodní společnosti, které budoucí "dobyvatele" Nového světa přepravovali za dost hrozných podmínek.

I tenkrát ne všichni cestu za lepším životem přežili...

8 0
možnosti
VD

Paní Bláhová, jsem příjemně překvapený, že Vaše komentáře mohou být i docela příjemné a neagresivní. Děkuji.

A nyní k tomu textu.

Ti lidé jeli do Ameriky pracovat, vydělávat a Amerika je potřebovala a chtěla. Podobně k nám jezdí Ukrajinci ..... .

Jenže u těch z jihu jsem nezaznamenal, že by se jednalo o práci, ....., tak proč je tady někteří chtějí (a prosím žádný humanitární soucit).

:-)

11 0
možnosti
Foto

Jak už pravil pan Janda z Olympiku : Pořád se jenom ptáš, ale odpovědi ...tý se nedočkáš.;-O

Ve všem hledej byznys, řekl by šaman...a myslím, že by měl pravdu.

4 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik