Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P14e71t21r 76M64a35r53k22u90s

27. 5. 2018 15:54

Tož tedy nevím, nechceš majdan, ale v zápětí křičíš, jak jsou špatní ti co v nějakém opojení moci jsou pro spojení s ANO Babiše co sám sobě odsouhlasil několik dotací pro Agrofert, z čehoš doposud má prospěch. Krapátko si to protiřečí i v tom, koho nazýváš extrémisty. Vždyt KSČM - Filip při návštěvě Číny se vyjádřil, že souhlasí s vraždami lidí, omezováním na osobní svobodě, ale i jejich cílenou likvidací. Z toho by vyplívalo že takové jednání v naprostém pořádku.

SPD - Pitomio co popírá holokaust, fašismus a jeho syn práskne na otce, jak se vidí novým Hitlerem. To je také v pořádku a není extrémismus?

ANO - Babiš : je v politice z vlastního prospěchu, kdy si několikanásobně navýšil hodnotu majetku co byl, jako premiér i min. financí ČR. Toto jsou dle mě dost velké extrémy co tu nemají co dělat a zvláště lidi, když jsou trestně stíhaní a je to prokazatelné co dělali účelově, aby tak nebyli v politice.

Zatím to tak vypadá z toho článku, že jsi pro ANO a vše ostatní je tu špatné. ODS, ČSSD, KDU-ČSL, TOP 09 nikdo z nich není svatý, ale nikdo z nich nebyl zároveň trestně stíhaný pro tunel co dělá Babiš okázale dál, nebo musí kvůli němu odejít lidi od Policie. Toto je jenom vrchol zločinu z jeho strany.

0 1
možnosti
PT

No vy jste vskutku těžký "inteligent" u vás bych řekl, že Vám ještě dětství zdaleka neskončilo. 8-o

Ještě tak s tím dětským rozoumkem pochopit, jaký je neskutečný rozdíl 25 let zneužívat politickou moc a rozkrást a prošustrovat biliony Kč a uměle vyrobenou kauzou z podnikání, starou 10 let za 50 MEGA, které se na rozdíl od těch bilionů nikam nevypařili, ty tam dodnes slouží celé veřejnosti, protože farma Čapí hnízdo je vyhledávanou turistickou lokalitou.

0 1
možnosti
JH

J80a10n 55H36y97n84e38k

13. 4. 2018 9:43

Jestli má o politice - obecně - rozhodovat ulice, tak proč to nenahradit referendem. Referendum je vlastně také ulice, ale s minimálně dvěma názory. Odpovědí na otázku - jakoukoli - bude ANO/NE. Tam se ukáže i většina, i když nemusí být výrazná. !!!!!!!!!!!!!!

0 0
možnosti
VD

Vy uvažujete logicky a systémově.

Bohužel, současným elitám nejde o nějakou lepší budoucnost, ale zcela pragmaticky o okamžitý efekt - profit a moc.

Je to typický machiavelismus - účel světí prostředky. Vítěze se potom už nikdo neptá, jak?

Referendum je systémový prvek, který omezuje pole takové jejich působnosti.

Referendum je principiálně systémová pojistka proti nedostatečnosti nebo selhání, zpronevěření se zastupitelské demokracie, proti uchvácení moci. Patří do demokratického systému. Což se dnešním mocným samozřejmě nelíbí.

:-)

2 0
možnosti
MN

Naše země poměrně nedávno zažila dvě světové války, nacistickou invazi, sovětskou invazi, koncentráky, pracovní lágry... i já jako děcko musel ve škole cvičit s plynovýma maskama a poslouchat o imperialistech...

A teď, když máme období naprostého klidu a nevídané pohody, se vytasíte s tvrzením, že je “šílená doba vymknutá z kloubů” a řádí tu podle vás váleční štváči. 8-o

3 0
možnosti
VD

Přeji Vám a tím také sobě, aby tento stav vydržel do nejdéle!!!

A pokud nevnímáte, co se děje ve světě, kolem nás a u nás, a jak se celý ten svět zmenšil, tak to Vám celkem závidím.

Blahoslavení nevědomí ... .

:-)

0 1
možnosti
VD

To, co A. Babiš se svými kolegy dnes předvádí, je neobhajitelná servilnost a pokrytectví. Proč? Co je stalo?

Udělat politickou kariéru na nekompromisní kritice tradičních stran (až na krev), umožnit jim historicky se totálně znemožnit, dostat je na hranici volitelnosti (a také na kritice fungování EU) a dnes je přemlouvat, aby šli do vlády, nechat se od nich vydírat (najednou EU omlouvat a hájit ....), to je tedy síla.

A není to jen o tom, co včera celý den říkali, ale také jak se ze dne na den začali chovat (???).

Vždyť Vondráček byl včera u Soukupa doslova nemožný. Bylo vidět, jak lze pověstnou slušnost obratem proměnit ve vykrucování a nevěrohodnost.

:-)

1 0
možnosti
TB

T73o54m 72B13ř73í35z21a

13. 4. 2018 8:57

Bych řekl, že Andrej dostal vylágoš v Bruselu, že pokud se spolčí s SPD a komunisty, tak je pro Brusel mrtvej člověk...a podle toho se chová.

2 2
možnosti
VD

Asi to tak bude.

Ale není to náhodou vměšování? Jak dlouho si můžeme aspoň namlouvat, že jsme samostatný a suverénní stát?

Vždyť Jourová je jako Chamberlain v sukních. Ta ženská je zklamáním, své kořeny a vazby na ČSSD v sobě nezapře.

:-)

0 2
možnosti
Foto

Súdruh Dorotík, a čo vy si vlastně predstavujetě pod takým slovom český majdan?;-D

3 0
možnosti
VM

Prosím autora, co konkrétně ho vede k ujištění, že SPD nemá ve vládě co dělat ???? Prosím, ne politický rozbor, ale konkrétní důvody. Děkuji.

1 1
možnosti
VD

SPD je ve srovnání s Dem. blokem včetně ČSSD je par excellence, o tom žádná (údajné extrémisty z nich dělá obávající se konkurence, protože sama na sobě dobře ví, co je to "extrémní").

Chtějí dělat politiku a tuší, kudy vede cesta. Strategii mají dobrou. Jenže aby ji naplnili, k tomu jim ještě řada věcí chybí. Musí toho ještě hodně odpracovat a ve své straně vybudovat. Proto dnes nemají na to, aby se mohli řádně a efektivně podílet na vládě (asi by shořeli jako papír, nemají např. Babišův potenciál a zázemí, aby to ustáli).

Ale nic jim nebrání v tom, a není na tom nic špatného, aby podpořili dnešního vítěze voleb a spolupracovali s nim, stejně jako s ostatními a sbírali to, co jim chybí (jen neudělat stejnou chybu jako Sobotka, čímž se odrovnal na samou hranici volitelnosti).

Srovnáním s Dem. blokem včetně ČSSD ji dává příležitost a naději. Jak ji využijí, je už na nich.

:-)

2 1
možnosti
JN

Autore, majdanem obvykle straší proruští trolli, Váš článek je ale tak hloupý, že to by nevymysleli ani v Jakutsku.

9 2
možnosti
JB

J22a30n 16B84u72r60i72a27n

13. 4. 2018 6:42

A mimochodem, vláda ANO + Okamura + komunisti by opravdu spoustu lidí do té ulice dostala a něco jako majdan by tím mohlo začít.

Ale jistě by za to mohli imperialističtí agenti a nikoli tato vláda extrémistů.

7 1
možnosti
JB

J10a45n 27B70u38r19i58a94n

13. 4. 2018 6:21

Autore, komunisti a Okamura že nejsou extrémisti jenom proto, že prošli volbami? Komunisti mají ve svých stanovách stále učení Lenina - ozbrojený třídní boj vůči lidem, jejichž jediným proviněním je to, že se nedokázali narodit té správné třídě - dělníkům.

Jestli tohle není extrémismu, tak co tedy? A to, že nejsou postaveni mimo zákon je jen díky liknavosti této společnosti a justice.

10 2
možnosti
VD

Komunistům nebudu dělat advokáta, protože to není můj šálek čaje.

Ale Vy tady plácáte nesmysly.

Studujte dějepis a události posledních třiceti let.

:-)

1 1
možnosti
JK

Ale fuj je to. Lehneš!

6 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik