Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

Je úsměvné, jak určití jedinci účelově překrucují, co je napsáno a obviňují kde koho z toho, co není.

Nikdo nikomu nic nezakazuje, v ničem nebrání a nikoho trestat nehodlá! Proto "nepindejte" vážení. Jen ať si mlaďoši provětrají své faldy a plíce.

To jen Demokratický blok zjevně už neví co by ještě zkusil, co by mohlo přece jen zabrat (než se ztratí v propadlišti dějin).

A tak zmanipuluje děcka, rozdá příslušným noty a vyžene školy do ulic. Nic nového, staří pardálové zjevně nezapomínají, jak se to dělalo před léty ...... (komunistická průprava se nezapomíná .....).

A děcka, proč by to neudělala, přece o nic nejde, nic to nestojí, naopak z něčeho se ulejí a konečně aspoň nějaké vzrůšo.

Nějaký ten svazák, svazačka, aby na předem připraveném pódiu řečnili, se vždycky najde, to už také známe ..... .

Jen si pamatuji, jak jsme, co by študáci, museli demonstrativně podepisovat kondolenční listiny ve škole, když zemřel Brežněv. A když jsme se jaksi ptali, zda je nutná taková okázalost, tak nám bylo vysvětleno, že pokud chceme udělat zkoušky a dostudovat ..... .

Jestli mlaďoši jsou v celé společnosti právě ti, kterým leží na srdci výhrady a kritika proti profláknuté ČT, ....., tak to je skutečně absurdní a úsměvné. Ti se na ni určitě dívají, sledují a poslouchají tu její propagandu a demagogii, která se z ní valí jako "hrnečku vař", a proto si na ni dnes nechtějí nechat sáhnout. :-):-):-):-):-)

:-)

9 2
možnosti
AK

Mně se na tom líbí, že autor poukázal na existující nelogičnost.

Co se týče referenda (například o setrvání v EU), jsme manipulovatelní, nejsme na to dost vzdělaní ani dost informovaní, abychom rozhodli "správně". Od roku 2003 jsme asi zhloupli...

Ale na náměstí chodí zřejmě jen ti, kteří nejsou manipulovatelní ani náhodou, mají nejvíc informací ze všech a co se vzdělání týče, mají za sebou minimálně rigorózní zkoušku, pokud ne doktorát.

A tak je třeba se řídit jejich názory a ne výsledky voleb, že?

4 0
možnosti

Jak to tak ctu, podle autora je jedina spravna demonstrace prvomajovy pruvod z casu pred rokem 1989.

4 5
možnosti
AK

Měl byste ještě čtenému umět porozumět.

3 0
možnosti
MB

Co se děje, je opravdu hrozné ! Komunisté byli poraženi, včetně jejich odporných pomahačů STB. Proběhly volby, komunisté obživli živou vodou agenta STB , že ano. Žluklý prezident chodí do své TV věštírny a nazývá mládežníky chudáky. Na den Okupace sice zapomněl - zase vzpomenul Hyenu Bakalu ! ... Ve stejný den Oligarcha bez důvěry - vyjadřuje nedůvěru opět dalším. Taky nechápu, co se těm mládežníkům nelíbí , podobně pak jejich kantorům ... Je to hrozné, volby již byly - tak se parceluje a na melioraci státu, rozorávání remízků zase není klid ! :-)

4 1
možnosti
ZJ

Je smutné se dívat na to kolik se mladých lidí nechá zmanipulovat. Dle mého názoru je to výsledek školství.

Paní profesorka JAMU, která hrdě vystoupila ve zprávách by neměla učit!

4 4
možnosti
MB

Přesně tak , profesorku vyhodit - Martu Semelovou dosadit ! ... :-)

4 1
možnosti
PV

Víte - pořád si kladu otázku na jaké morální dno je člověk schopen klesnout - podle autora blogu mají lidé držet hubu a krok a poslouchat co zavelí vůdce Bureš !!

Já nechci aby byl tento stát řízen jako firma - stačí se podívat jak šťastní jsou jeho skuteční zaměstnanci Rv!!

5 5
možnosti
LH

Přišel mi email oskenovaných novin kde se píše:

Za účast na demostraci dne 31.3. na Staroměstském náměstí vyplatím každému účastníkovi 100 kč.Za vlastní antibabišovský a a antizemanovský transparent prémie 50 kč.Peníze vyplatím na místě.

Tak takhle se dnes pořádají demonstrace.Pražská kavárna už neví jak jinak by nalákala lidi na demonstrací a tak podplácí.

A jelikož studenti mají stále málo peněz, tak se k tomu propůjčí.

7 4
možnosti
JZ

Proč pořád fňukáte a chtěli byste zakazovat jiný názor? Volby pro vás dopadly dobře, vítězství vám nikdo nebere, kdo dostal nejvíc hlasů, dostal příslušný podíl moci a pravomocí.

Chápal bych nářky a strkání demokracie do uvozovek, kdyby Kalousek blokoval vstup do sněmovny vlastním tělem, lidi ostentativně nedodržovali Babišem protlačený zákon a pálili prezidenstké standarty. Ale proč se čílíte kvůli normální demonstraci jiného názoru? Vy jste nikdy nenadával na politiku?

9 2
možnosti
VD

Plácáte nesmysly. Čtěte, co je napsáno a nevymýšlejte si tady, co není.

:-)

3 0
možnosti

Nebýt to poslední slovo "oportunismus" tak snad bych dal i karmu.

0 0
možnosti
DG

Ad p. Kounovský:

cit.: " Slouží jen k obhajování demonstrací za anulování výsledků demokratických voleb."

Někdo chce anulovat výsledky voleb? Pokud vím, jde o A. Babiše a volby vyhrálo

hnutí ANO a nikoli Babiš osobně, nebo se pletu?

4 0
možnosti
LC

Jít demonstrovat za to, aby veřejnoprávní TV mohla protěžovat politické strany dle svého uvážení, resp. dle politické příchylnosti řídících pracovníků, tak to nevymyslíš.

11 1
možnosti
Foto

Slovo protežovat pochází z francouzského protéger a píše se bez háčku nad e.

Kromě toho se protestuje právě za to, aby TV nikoho neprotežovala a zůstala zachována její nezávislost.

0 3
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik