Diskuse

Co to pán Sobotka a s ním tradiční politické strany zase zkouší za divadlo?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sobotka, který není schopen sám stvořit jednu smysluplnou větu ale dokáže hodiny mlátit jazykem prázdnou slámu, dostal od svých poradců a pravděpodobně i těch co politiky už čtvrtstoletí drží pod krkem, za úkol jako kolovrátek pořád mlít zkazky o Babišově lžích, proradnostech, daňových únicích atd s cílem voliče nejdříve zviklat a před volbami přesvědčit, že lídr ANO je gauner. Pokud někdo využije zákonné možnosti snížit si daně, nedělá daňový únik, to je však Sobotkovi jedno. Pokud Babiše vyžene z MF, obávám se, že tam přijde nějaký Jidáš, který za 30 stříbrných rozhlásí, že loňský rozpočtový přebytek byla Babišova kamufláž. Můžeme teď čekat pět měsíců špíny a volby budou IQ test českého národa.

3 1
možnosti
ZK

To není divadlo tzv. tradičních politických stran. To je snaha demokratických politických stran udržet v této zemi demokracii a ústavnost proti snahám podnikatelských subjektů a politických sekt rozbít funkční systém ve prospěch svých zájmů.

6 8
možnosti
ČP

To JE divadlo tzv. tradičních politických stran. To je snaha demokratických politických stran udržet se u koryt, nenechat si nabourat systém já na bráchu, brácha na mne, Nechápete?

7 4
možnosti
KT

Přečtěte si příležitostně toto:

http://forum24.cz/tajna-analyticka-zprava/

Text vznikl v roce 2005 na pokyn osoby, která je ze zákona oprávněna úkolovat BIS.

0 0
možnosti
VD

Nijak nezpochybňuji a ani nepotvrzuji, na co odkazujete (???).

Jenže obdobných kariérních profilů má v tomto státě asi více lidí, než si dokážeme představit.

Před rokem 89 v tehdejší republice údajně bylo kolem 2 miliónů členů tehdejší KSČ. Co se s nimi asi stalo? Ano, jsou jich plné polistopadové politické strany. Každý den i dnes můžete některého z nich vidět na TV obrazovce v nějaké vrcholné politické a stání funkci, někteří dokonce kandidují na prezidenta ... .

Po roce 89 se jejich tehdejší strana postarala o své ovečky a z ledaskoho z nich se stal poměrně snadno úspěšný podnikatel (???), mnozí přišli velice snadno a výhodně k nemalým majetkům (???), ....atd.

Předchozí režim měl za 40 letech existence vybudovaný a zakořeněný rozsáhlý státní bezpečnostní a policejní systém, opět pro nás asi o nepředstavitelném množství lidí (každý mocenský systém má něco podobného, viz Rakousko Uhersko, Napoleonova Francie, ...). Co se s těmi lidmi asi stalo? Ještě všichni neumřeli (Jára Cimrman). I dnes máme "nějaký" takový systém, a kdo v něm asi je ... ? Atd., atd. ....

Babiš je možná jeden z nich, a ten, který těm druhým před časem možná trochu vypálil rybník, dnes asi omezil penězovody, odstavil od moci, ..... (ne že by si to nezasloužili .....).

Evidentně je to o tom, že se mezi sebou perou mocní, kteří na své dnešní mocenské pozice zakládali už před rokem 89.

A za těchto okolností nasazovat psí hlavu jen jedné osobě z nich, která by měla "platit za všechny hříchy světa", to je celkem iluzorní (ale o to v této kampani zjevně jde, takovou představu vytvořit a udržovat ji).

4 1
možnosti