Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naivní až hloupé.

V normální a civilizované zemi by mělo k nulovému volebnímu výsledku stačit to, jak šikanuje soukromý sektor, který celý ten cirkus živí. Včetně dodávek peněz do Babišovi kapsy skrz dotace.

5 0
možnosti

AB postojem k vlastnictví svých firem zcela jasně ukázal, že jeho "podnikatelské úspěchy" jsou neoddělitelně spjaty s financemi z veřejných zdrojů.

Kdyby byl skutečně schopným podnikatelem, obešel by se bez dotací a veřejných zakázek - a mohl si své firmy ponechat - a dokázat, že k majetku přišel jen díky svým manažerským schopnostem. Ovšem tím, že pořád mluvil o tom, že ho zákon NUTÍ zbavit se svých firem v podstatě říká - bez nenárokových dotací a veřejných zakázek by moje firmy nepřežily. Jen nechápu, že mu to nikdo neomlátil o hlavu.

Přestože všechny obviňuje ze lží (jeho nejpoužívanějším argumentem v debatách s kritiky je "to je lež"), on sám používá taktiku, že co zazní v médiích je nejdůležitější bez ohledu na skutečný stav věci. A tak bez jakýchkoli skrupulí vypustil lež o 100% nárůstu tržeb díky EET. Jednou to zaznělo, jeho příznivci to slyšeli, a že skutečnost je zcela někde jinde, to už tak nějak zapadne (zejména v jeho médiích).

Jsem smutný z těch preferencí ANO a bojím se podzimních voleb.

3 0
možnosti

Pokud by se odtajnilo bankovní tajemství daňových rájů a akcie byly na doručitele, mohl by pan Babiš ve vládě klidně nosit svatozář.

1 0
možnosti

uz uvodni uvahe je zcela mimo. Babis neni zadny podnikatel ale zlodej

5 2
možnosti

M90a35r80e89k 63S21a50j39d96a

10. 2. 2017 11:22

;-D;-D;-D A srovnavat Babise s Batou, to uz chce vazne talent ;-D

Ale v jednom mate pravdu - "Lidé nejsou hloupí" - a Babise drive nebo pozdeji prokouknou a odeslou na smetiste dejin!R^

5 1
možnosti

J60i71ř71í 43H90a16r52t78l

10. 2. 2017 13:36

To máte pravdu, že lidé nejsou hloupí. Teď posíláme Kalouska na smetiště dějin ;-D;-D;-D. Snad se to podaří při nejbližších volbách.

1 0
možnosti

J62i74ř22í 89H14a81r85t34l

10. 2. 2017 9:37

Pěkný článek, jako by jste mi mluvil z duše.

1 1
možnosti

Máte pravdu, pane autore, jeden člověk sám nemůže takové zlo páchat. V případě pana Babiše mu pomohli neschopní chlapci ve vedení státu (kteří nás zavedli za 27 let tam, kde jsme), sám to několikrát veřejně řekl. On prostě, stejně jako kdysi pan Čuba v JZD Slušovice, využívá našich zákonů a pohybuje se na jejich hraně. Nic víc, nic míň. A pan Babiš navíc využívá štědrou ruku EU, další parta neschopných, nikým nevolených lidí.

K poslednímu odstavci, který jsem si dovolil zkopírovat z článku:

Pan Baťa sice byl v politice, ale jen ve Zlíně, pokud vím. A dělal to pro všechny strany dobře, většinou byli všichni spokojeni, víte? Pana Babiše nelze srovnávat s panem Baťou, který nekalkuloval s dotacemi aj. finančními toky. Pan Baťa se svým kolektivem pracovníků vyráběl, tvořil a jeho firma byla noční můrou po celém světě. To byl jeden z pádných důvodů, proč nás tzv. "spojenci" (Západ i Východ) předhodili Hitlerovi.

A pan Babiš si pod sebou větev nepodřeže, je chytrý a bystrý, to si na něm cením. Ale prostředí v zemi nikdy nekultivoval a nebude kultivovat, viz žlutá pole. Na nich kdysi pěstovali cukrovku, naše cukrovary z nich vyráběly a vyvážely cukr. Kde jsou dnes? Zbořené, podobně jako ten v Hrochově Týnci, dá se dohledat na internetu...

Další jeho zájmy budou asi humánnější, budou souviset s jeho potřebou určitého estetična a altruismu, že pokud se k určitému bohatství a moci dopracoval, tak by chtěl přispět ke kultivaci společenského prostředí v zemi, kde podniká a žije

Zdroj:http://dorotik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=584920

2 0
možnosti
Foto

I18v70a84n 21K95o19p48t56a

6. 2. 2017 10:31

Nemám nic proti tomu aby bohatí podnikatelé dělali politiku, naopak. Na druhou stranu pan Babiš zřejmě není tím správným. Pro zjednodušení podnikatelského prostředí a tím pádem i efektivnějšímu výkonu státní správy a výběru daní zatím neudělal vůbec nic. Naopak ho ještě více zkomplikoval, nebo abych byl přesný vláda jíž je místopředsedou.

Pokud mám mluvit o příkladech: Třetí sazba DPH. Díky kontrolnímu hlášení už pro DPH vyplňujeme 4 (čtyři) různé formuláře přičemž údaje pro dva znich jsou zahrnuty v "novém" KH.

Přesto že jsem ANO nevolil a ani nehodlám, v pana Babiše jsem jako MF a člena vlády vkládal určité naděje. Bohužel marně.

11 1
možnosti

To si myslíte, že to svinstvo, co tady naděllaly předchozí vlády, Babiš odstraní za jedno volební období ?

3 6
možnosti

J18i28ř45í 98A10l39e20x21a

6. 2. 2017 10:24

No... má to hlavu a patu? 8-o

Aha vlezdobabišizmus :-/

5 2
možnosti

Babis je sikovny altruista? Coze?! to si delate prdel ne? Sorry jako ale pokud sikovny clovek rekne po zavedeni EET ze ne tusil ze se v eshopech plati kartou tak ten clovek je naprosto mimo realitu. Pokud rekne ze nevedel ze se zavadi bonzovaci eet web tak co na tom eet delal? To je schopny manager kdyz ani nevi co vytvari? Kdyz poda jako politik priznani majetku ktere mu nesedi o stovky milionu to je jako sikula? Kdyz to po nem chce nekdo vysvetlit tak misto toho aby rekl: "opravdu? Prominte monza jsem udelal chybu. Prepocitam to a podam do tydne vysvetleni" tak rekne "jste zkorumpovana pakaz"? To neni sikula ale hulvat ktery vi ze podvadi a sere ho ze to na nej nekdo vystoural. Kdyz ministr financi na kameru rekne "proc bych mel priznavat prijmy on tady nekdo priznava prijmy" tak to je silenost. Sikula andrej asi ani nikdy nevidel danove priznani.... Kdyz nekdo ziska jako andrej 50 mega na capi hnizdo dotaci pro male podnikatele, tak to neni nic jineho nez podvod protoze andrej je jeden z nejvetsich podnikatelu u nas. Pak dlouho mlzi a nakonec si vymysli ze to prepsal na deti. No dobre a proc si to po provedeni dotace prepsal zpatky? To se pak rozhodl i okrast svoje vlastni deti? Mel na ne snad nejake kompro? Ostatne kompro agent bures umi - jako treba kdyz jeho detektivove sbiraji materialy na jeho vladni kolegy. A pak v politice je vydira tim co na ne vi. Vydirani je normalni trestny cin... Ale bohuzel z nekterych zvirat ma i policie stazene pulky a vydirany clovek se boji podat trestne oznameni. To ze si jako ministr financi udelil sam sobe (resp. svemu agrofetru) obrovske (miliardove) ulevy na danich - to neni sikovnost to je kradez a zvule. Bohuzel tezko policie muze chytat podle zakona nekoho kdo si ten zakon vytvari. Popripade zakon ktery jeste neni vytvoren protoze takova drzost se do te doby nepredpokladala.

21 1
možnosti

A ano ostatni politici jednaji. Uz konecne vytvorili zakon o stretu zajmu ze politik nesmi podnikat - ale andrejko je zvykly v obchazeni zakonu takze podnik ktery stedre dotuje ze statniho prepsal na cas na sveho pravnika a na manzelku a nijak se netaji tim ze az pujde od lizu tak si jej zase prevezme zpet i se vsim co do nej nalil. Stejne jako kdyz vydal akcie agrofertu v korunove hodnote a po korunce jich 3 miliardy odkoupil. Tim ze to byly separatni transakce po korunce vyhnul se opet 100 milionovym danim. Holt je to sikula v obchazeni zakonu jiste trstne to tezko stihat, ale realne stat okradl zase o stovky milionu na danich. Toho by si volici snad uz meli vsimnout. Tim se ani nijak netaji. Ale kupodivu narod tleska, protoze andrejko se hezky usmiva a tvrdi vsem jak je to normalni. Normalni pro vycuraneho podnikatele urcite, ale rozhodne to neni normalni pro politika ktery tvrdi jak zatoci s danovymi uniky. Bohuzel jsme narod hlupau ktery nepozna kauzu podle faktu ale az podle toho jak na ni akter reaguje a jak o tom (ne)pise jeho idnes. Kdyz kristalovy standa odesel kvuli par bytum, nebo ods kvuli pomluve fischera, a dalsi ods kvuli tomu ze spolupracovnice ministra zneuzila rozvedku ke sledovani manzelky. Tak to bylo prd proti tomu co se deje dneska. Ale ti lidi tehdy nemeli hrosi kuzi aby vsem s usmevem tvrdili jak je to normalni. Meli zaklady moralky a uznali ze se stala chyba a odesli. Bohuzel andrej je takove h*vado s hrosi kuzi ze i kdyz stat vice ci mene zjevne a opakovane okrada o stovky milionu do vlastni kapsy tak se porad smeje a tvrdi vsem jak je to normalni. Nejvic se obavam, ze tomu uz i sam veri. A bohuzel takovi podvodnici jsou nejhorsi. Jednodussi lidi jim pak skutecne uveri ze je to normalni. A Kdyz je tech jednoduchych lidi dost tak se to i normalni stane...

6 1
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik