Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proti Babišovi jsou všichni, protože on se proti všem profiloval :-P

Jinak, Babiš je samozřejmě zlo. Jen jiné, než ti, kteří proti němu brojí. Je mi jedno, jestli mi zloděj ukradne z auta notebook za deset tisíc a nebo šikovný kapsář sundá hodinky za deset tisíc, v obou případech budu o deset chudší. Asi takový rozdíl vidím mezi Babišem a předchozí politickou generací.

21 2
možnosti
VD

S první větou souhlasím.

Jinak, jak jsem už někde uvedl, Babiš se jeví jako účinná vakcína na ty předchozí ..... . A jak se dělá vakcína, to asi víte.

Co bude po případném potlačení "dosavadních nešvarů", to se uvidí. Bude záležet zase jen na nás, co připustíme. Nic není definitivní a na věky.

:-)

3 0
možnosti
JN

Tak pan Valina měl pravdu... ;-)

1 0
možnosti
Foto

No jo jak jsem psal už zrána,

blog byl adeptem na titulku ))))))))

2 0
možnosti
MB
VK

Je to marný,je to marný.

3 0
možnosti
SN

:-).......Vystihl jste to perfektně ! Byl klid, ale blíží se volby! Průzkumy pro všechny ostatní strany jsou hrozivé. Zvláště pro ČSSD. Proto.....všichni jsem jedna rodina a koalice v dojemné shodě s opozicí vypoví válku Babišovi! Ten si z nich dělá srandu a to je dobře. Je to tvrdý chlap, žádná měkota a blekota, jak někteří šéfové stran.

Diskuse je bohatá, diskutéři se při neděli vyřádí! Já odcházím do Chrámu Páně a při obědě si přečtu reakce. Už se těším! R^R^R^

11 13
možnosti
VK

To budou muset ten chrám asi vysvětit. Už kvůli tomu chronickému lhaní. Asi by to chtělo ke zpovědi. Je zajímavé, že za Babišem stojí samé postarší veličiny diskutérského světa. Stejné veličiny, které jsou prokremelské, prokomunistické, paradoxně protrumpovské.... Svět je samý paradox. Ale Standa v kostele, to je koruna;-D

3 6
možnosti
Foto

Je úžasné jak někteří do hrdel a statků budou hájit Babiše, který svůj majetek získal za podivných okolností za účasti podivných a neznámých společností, který jako ministr rozhoduje o státních dotací pro firmy a k tomu nepotřebuje souhlas vlády

a od začátku ledna 2014 inkasoval Agrofert na dotacích 4,3 miliardy korun.Od chvíle, kdy se z byznysmena Babiše stal ministr financí, dostalyjeho firmy za necelé dva roky dvě a půl miliardy korun dotací. Takprudký nárůst nezaznamenala žádná jiné soukromá firma. Na jednu stranu bojuje proti krácením daní a od roku 2013 od Agrofertu získává 750 milionů, které nepodléhají daním. On, který má bojovat proti krácením daní využije jeden k tomu, kdy mezera v zákoně mohla tuto výhodu využívat, takt tuto výhodu si přihrál rychle pro sebe.Přitom není schopen vysvětlit, kde vzal kolem miliardy, aby si tuto výhodu mohl přihrát. Všichni tu melou jako mantru Čapí hnízdo a to je jenom brnkačka v podivnostech okolo Babiše.

26 10
možnosti
PV

P80a56v17e97l 70V74é50b29r

5. 2. 2017 8:58

Já to tuším (ba přímo vím), že Čapí hnízdo je brnkačkou proti ostatnímu, ale má jednu výhodu: Je mediálně známé a pouze zaslepený člověk věří tomu, že nešlo o podvod. Takže jako ukázka nepoctivosti "někradnúceho" je to velmi dobré.

13 1
možnosti
JJ

Je pravda,že si nejsem osobou pana Babiše jistý.Ale ustát to věčné osočování i ze strany koaličních partnerů,to musí být kláda.A čím víc do něj šijí,tím víc získává body do voleb.Bavím se s různými lidmi a toto je jejich názor.Tak u voleb uvidíme,jak to je,že?

9 5
možnosti
VK

Já se bavím bývalými kádry, třeba z Liazky, kteří vzpomínají na staré časy a jako kládu označují lidi, kteří jimi samotnými pohrdají, mají je za užitečné idioty a prostředek k legalizaci svých příjmů. Přitom jim k tomu stačí malinko. Všeci kradnů, Kalúsek kradě....

6 1
možnosti
PV

P11a32v87e86l 89V46é93b47r

5. 2. 2017 8:06

Víte, ono Babišovo podnikání je celé nalepeno na cecík státních zakázek a dotací, bez nichž by si docela možná ani neškrtnul. Je to sice zákonné (i když ... např. takové Čapí hnízdo, které nebude asi nikdy objasněno,,,), ale každý soudný člověk cítí, že něco není v pořádku.

Když potom takový člověk vstoupí do vysoké politiky, tak mi netvrďte, že se nejedná o střet zájmů a že díky svému vysokému postavení nezíská nějakou tu drobnou finanční výhodu (pár usmolených miliard, nebo tak něco). Pokud nezíská, tak je schopen chodit po vodě a běžně mění vodu ve víno (i když tu máme příklady politiků, kteří mění víno v peníze v poměru deci na milion).

29 4
možnosti
PV

P94a60v45e83l 18V37é79b79r

5. 2. 2017 9:01

"Když potom takový člověk vstoupí do vysoké politiky"

samozřejmě tím myslím našeho milého pana ministra, ne toho zmiňovaného soudného člověka. (holt jsem to nešikovně napsal)

1 0
možnosti
Foto

Již nějakou dobu prožívám déjá vu.

V 90: letech, zejména v 1. polovině se říkalo, že ve volbách v Praze by zvítězila i Klausova tenisová raketa. Noviny plné pochlebování Klausovi a když jsem v osobní debatě nějakému jeho obdivovateli oponoval a vyčítal konkrétní prohřešky, tak ovzduší zhoustlo málem až rvačkou. Po letech mnozí přišli s omluvou a nechápali své zaslepení.

Totéž v posledních letech s Babišem.

Říká se, že moudrý člověk se poučí ze svých chyb.

No.... snad oplýváme alespoň jinými pozitivními hodnotami.

6 0
možnosti
VD

Někde výše jsem již napsal, že Babiš je účinná vakcína na to, co tady doposud bylo. Jak se vakcíny dělají a aplikují, to víte.

Ale určitě není garantem naší už jen a jen šťastné budoucnosti na věky věků. O tom zřejmě po čase bude zase úplně jiná hra.

Co se týká Klause, částečně s Vámi souhlasím. Každý z těchto známých osob je z části svým dílem přínosem a potom se stává dekadentní.

Problém je v tom, že všichni očekáváme, že za nás někdo naše problémy bude řešit stále pryč. Jenže to tak nefunguje.

Babiš je dnes bezesporu přínosem. Co bude zítra, to se uvidí. Budeme se muset starat dále.

:-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik