Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Jedno je jisté, že Babiš umí a svoji práci ministra financí dělá dobře, prozatím nejlepší ministr financí. Je jisté, že Babiš ke svému majetku přišel šmelinami, podobně jako všichni v Klausově kuponové rozkrádačce. Na rozdíl od ostatních politiků, ale svoji práci rozumí, a proto jej voliči budou volit i nadále. Je jen škoda, že nemáme většinový volební systém.

15 23
možnosti
VD

Většinový volební systém???

Jakákoliv změna představuje vždy určité riziko neznámého. Pokud ale všichni ti anti-babišovci budou pokračovat ve své sebe-destrukční kampani, tak se teoreticky může stát, že Babiš ty volby vyhraje většinově.

Byla by to taková jednorázová možnost, jak si to vyzkoušet a jaké by to bylo, aniž by se systémově něco změnilo (myslím změnu ústavy).

:-)

4 7
možnosti
SB

Souhlasím. Nehledě na to, že voliči Babiše znali před volbami o koho jde. Věděli, že za komunistů pracoval v zahraničním obchodě, kde bez StB by nemohl pracovat, věděli, že byl část svého života ve Švýcarsku, že v privatizaci získal velkou část státního majetku, že je miliardář. To vše věděli a přesto ho volili. Právě proto, že byl průhledný. A čekali, jak se bude chovat se svým ANO dál. A proto ho budou volit i nadále. Máme tady jiné skryté tuneláře a podvodné politiky.

16 10
možnosti
LH

Politická situace kolem ANO je typické vyhánění čerta ďáblem. Někomu z voličů AB kopyto a rohy nevadí, ale spíš si myslím, že většina to ve slušivé myslivecké kamizolce nepoznala...

7 3
možnosti
Foto

Všetci kradnú, jenom já dotujem!

17 6
možnosti
MC

Pane Flaška, ti zemědělci, kteří berou dotace na hektar, na kterém nic nevyprodukují , ti vám nevadí? Ale Babiš vám vadí? Má nárok na dotace? Má. Tady je vidět jen závist. Pronajměte si pole a dotace dostanete taky. A dokonce na taková pole kde nic nemusíte vyrábět. Tak jsou nastavené zákony. Nebo souhlasíte se Sobotkou, že zákony (soudní rozhodnutí) se mají obcházet? Má víc polí tak má větší dotace. Budete mít víc peněz, koupíte si Porsche, míň peněz bude ojetina. Jinak, Babiš není mým šálkem čaje. Volit ho rozhodně nebudu ale plyvat na něj taky ne.

13 5
možnosti
VK

V této rubrice budou prémie.;-D Být majitel nebo rozumný admin, do výběru tohle téma nedám ani v pozitivní a ani v negativní konotaci a vyhnu se tak snadno spekulacím. Tenhle devotní blog jim jen nahrává.

1 8
možnosti
VD

Vy děláte nějaké poradenství majitelům a adminům?

:-)

4 2
možnosti
MN

Český národ nadává na zlodějské politiky, zlodějské podnikatele, zlodějskou privatizaci 90. let... pak se objeví podnikatel, který v 90. letech zprivatizoval polovinu ČR a který v roli politika sype naše peníze do svých kapes po miliardách. A národ v něm vidí spasitele.

Tohle je zcela mimo mé chápání. Nebyly ty koblihy nějaké otrávené?

23 10
možnosti
VD

Hromadění kapitálu jsme si jako národ vycinkali s úsměvěm a nadšením na náměstích už před čtvrt stoletím. S tím souvisejí určitá pravidla, která jsou tak legitimní a kdo je dodržuje nemá co řešit. To, že někdo v celé hře byl a je dobrý nebo nejlepší a nahromadil nejvíce, to není jeho problém, ale všech ostatních, aby se s tím smířili a vzali to jako fakt, který je.

Pokud dnes dotyčný sype miliardy do svých kapes mimo zákon, tak je nezbytné jej přivést k zákonné odpovědnosti. Ale domnívám se, že v tomto úsilí celý zbytek politiků dnes nezahálí ani na vteřinu.

Legislativní systém jaký byl a dnes je, ten nastavovali všichni ti politici, co dnes nejvíce "vyšilují".

:-)

6 4
možnosti
JK

J56i38ř47í 58K63ý34r20a

5. 2. 2017 11:27

Skvěle napsaný blog - velká karma!!!!!!!!!!;-)

7 7
možnosti
Foto

I tonejvětší moře má své břehy; bezbřehá je pouze lidská hloupost- Konfucius

7 1
možnosti
Foto

Pán Babiš je zdatný podnikatel i politik, ale není to žádný mesiáš jak si mnozí jeho příznivci i zdejší diskutující myslí, ale spíše čertík, kterého zplodilo znechucení lidí s korupční politikou, kterou tady předváděla ODS a ČSSD. Politika chléb a hry je stará vesta, ale je zřejmé, že funguje i dnes. Bavte se lidičky, cpěte se, ale kecat mi do ničeho nebudete. Možná, že jsem špatný prorok, ale mám pocit, že ta naše demokracie místo aby sílila, tak se stává stále větší karikaturou a vláda čertíka nás přivede jen na cestu do pekel.

12 6
možnosti
Foto

Pán Babiš je zdatný podnikatel;-D To jste mě fakt rozesmál. ;-D Co dokázal ten zdatný podnikatel ? ;-D

4 12
možnosti
KS

Směšnost není v Babišovi, ale v našem volebním systému. Ať budete volit jak chcete, koalici si vytvoří ti kteří chtějí, ne ti co ve volbách vyhrají. A všichni chtějí vyhnat Babiše. Tak po volbách silná koalice všech co prohráli i ostatních ho pošle do opozice ať má volební výsledky jaké chce. A vítězem budou opět naši osvědčení a neporazitelní političtí lídři. Od svazáků až po důchod. A že za jejich vlády bylo hůř přece nevadí nyní slibují konjunkturu. Že pane Kalouseku, Sobotko, Bělobrádku, Gazdíku, Fialo a možná i čertů z KSČM.

10 5
možnosti

A v čem je špatný ten volební systém? Jaký volební systém by ten problém vyřešil?

3 1
možnosti
RJ

Pane Dorotíku. Napsal jste to krásně, slušně a pravdivě. Pan Babiš sice asi není anděl (to by nebyl kde je), všechny fígle a kličky také nevymyslí sám (na to má bandu ekonomů a právníků), ale využívá, co mu stát svými zákony dovolí. Někdo tady v diskusi proti Babišovi napsal "pan Babiš ZNEUŽIL". Ohrazuji se proti tomu. Pan Babiš jen VYUŽIL. Kdo zneužije, má být potrestán. Kdo využije, klobouk dolů, že vymyslel jak a pustil se do toho... Pěkný den

13 8
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik