Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Samozřejmě základ státu je právo a hlavně Ústava A ta je dnes pošlapávána mnoha zákony, které nám zaplevelili právní systém a stojí obrovské peníze. Stačí se podívat jen na zákony o exekucích soukromých exekutorů a systém konkurzů a odlužování. Mimo pár účelových kárných řízení před další trafikou jde o systém polobohů pro které jsou ústavní práva cárem hnusného papíru. dokonce se tam dají najít jedinci ještě z minulých dob, které si ty trafiky urvali nejdříve. Bývalí soudci starého režimu jsou dnes advokáty a konkurzními správci s přídělenými penězi. Notáři mohou pracovat i na smrtelné posteli a mají nárok na peníze. A systém soudů ,kteří nemusí nic prověřovat, protože jim to zákon neukládá i když žalující právě proto podává žalobu je do nebe volající. Vše se řeší zbytečnýmí akcemi soudů, kteří když nevědí,tak odročí soud na neurčito. Policie prověřuje věci podle vyjádření obžalovaných a ne podle objektivity, protože na židlích sedí univerzální policisté na všechno. Je jednodušší napsat blbost, protože za nic neručí. Korupce kvete jak na jaře.

0 0
možnosti
Foto

Mně je pan Babiš, sám o sobě, celkem lhostejný. Jenom, co nemohu zkousnout, je spojení tak obrovského majetku s rozhodovacími strukturami státu. Tohle v žádném civilizovaném státe v Evropě nemá obdoby. A jen tak na okraj, pan Babiš nic nevybudoval, pouze za velmi nejasných okolností nabyl.

0 0
možnosti

Máte sice plnou pravdu,ale zákony vytvořili poslanci účelově a Babiš to geniálně využil. Chtěl jsem prodat akcie z kuponové privatizace, které vydala jedna firma z jeho systému. Vysmáli se mi !

0 0
možnosti

:-)........R^...Sledoval jsem to také, bylo to divadlo! Babiš nikomu nevadil, když s ním uzavřela ČSSD koalici. Ti kdo ho volili, věděli, že je milionář! Ale.....,krajské volby ukázaly, že to lidem nevadí, Sobotka se zatřásl. podzimní volby se blíží, je třeba něco dělat! Původně měl zákon platit až po volbách, pak to rychle změnil. Tak jak podrazili Zemana, při volbě presidenta se Špidlou, tak se projevil jako křivák i v tomto případě, A to jsem ho v minulosti obhajoval .

Samozřejmě svoji polívčičku si přihřívá i Kalousek se zásekem 670 mlrd. za jeho panování: Dnes dává knížecí rady. Že ho hanba nefackuje! Ten je ale splachovací.

R^R^R^

2 0
možnosti
Foto

"Lex Babiš" jen napravuje selhání před 3 roky, kdy zcela pokřiveně bylo umožněno podnikateli, aby se dostal do vládní funkce v níž má povinnost kontrolovat i své vlastní podnikání.

3 0
možnosti

To vyznívá, jako by podnikání bylo nějakým postižením, nemoc nebo něco nemorálního, neetického. Vždyť podnikatelská sféra generuje zdroje, ze kterých tato společnost žije..... Tak proč takový odpor???

Před 3 lety o Babišovi rozhodli voliči. A bylo to přímo o něm, s nikým se nesvezl. Takže není co napravovat. A kdyby Babišova práce a výsledky nebyly ohrožením pro Sobotku a jemu podobné, tak by to nikomu nevadilo a nic se nedělo, stejně tak, jako to nevadilo, když s ním sestavoval vládu, že???.

Babiš je jen jeden člověk. Na kontrolu jeho resortu a také i jeho práce je k dispozici řada (stovky možná až tisíce) dalších lidí na ministerstvu, ve vládě, v parlamentu a především snaživá opozice, včetně paradoxně dnešních koaličních partnerů.

Že doposud nic nenašli, na čem by jej usmažili, byť se snaží o život ....??? Že by nic nebylo a nebo že by jejich neschopnost ....??? Na to si už odpovězte sám.

:-)

3 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS