Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Váš úhel pohledu na vstup Michala Horáčka "na scénu" je jistě pozoruhodný. Nemůžu se však zbavit pocitu, že jste si nějak špatně stoupnul, a něco Vás oslnilo.

0 0
možnosti
JAN

Jste trošku mimo. Pan Horáček si přeje pouze slušnost, a to i na hradě. On, tedy pan Horáček, nikoho neosočuje na rozdíl od Zemana ! Trošku vám unikají fakta, ale to jen proto že je prostě nechcete vidět, škoda.

2 0
možnosti
JL

Mně se na Horáčkovi něco líbí. Je to taková ta blazeovanost boháčů. Oni kluci voněj už na dálku. Mají všechno, nudí se a přemýšlejí co dál, jaký vyšší cíl bych si ještě dal??? Když tak popíjejí starou whisky za dlouhého podzimního večera, pohlédnou na Picassa, visícího nad krbem - napadne je: Co bych tak ještě mohl dělat? Mám krásné bankovní konto, krásnou ženu, krásou milenku, krásné děti, krásný dům, jsem krásný! Tak to bych mohl být klidně třeba prezident! Ano, proč ne?

6 1
možnosti
JL

Vždyť on o Zemanovi prakticky nemluví. A když je na něho přímo tázán při rozhovoru s novinářem, tak to nějak diplomaticky ustojí. Neslyšel jsem jediný útok Horáčka proti Zemanovi, ale Vy o tom píšete jako o hotové věci. Já chápu, jak jste na to přišel - Horáček oznámil svou kandidaturu a tím začal urážet prezidenta, útočit a plivat na něj. Prostě jenom to, že má tu drzost ohlásit kandidaturu na prezidenta. Zato z úst a Twitteru pana Ovčáčka jsme se toho už dozvěděli o panu Horáčkovi celkem dost. J8 mohu toho Ovčáčka dokázat - Vy nenajdete na podporu svého tvrzení nic.

P.S. Já jsem zaznamenal jediné rýpnutí - to když dal k dispozici své lékařské zprávy a novinářům řekl, že tam má i vyšetření jater, a že se domnívá, že národ by měl vědět, jak je na tom prezident s játry. Tady si do něj docela rejpnul - ale mně se to líbilo.

10 3
možnosti
JL

Zkuste najít oporu pro svoje tvrzení o intenzivním kálení na prezidenta.

2 1
možnosti
Foto

I53v45a43n 22M23a52r88e60k

4. 11. 2016 12:41

"Valcha" na Hradčanech ? To jsme tu ještě neměli . 8-o

4 1
možnosti
PP

Kam mu saháte člověče?

2 1
možnosti
VK

Domnívám se, že srovnávání se Zemanem je zbytečné. Vše nasvědčuje tomu, že Zeman kandidovat nebude kvůli věku a zdravotnímu stavu. Snaží se totiž svůj ansábl lhářů zabezpečit. Lži doktor Forejt do Vatikánu, Kmoníček do USA jako trojan Ruska, Offčáčka udat nemůže, toho nikde nechtějí, tak po vzoru faraonů bude s Milošem putovat věčnou tmou (smutný úděl poddaných podržtašků a manželek faraonů). Abych nezapomněl na Nejedlého, ten tam nepatří. Toho si stáhne zpět mateřská firma. Kreml.

4 6
možnosti
VK

Jo Ivane a Jarmilo, čas nezastavíte ani penězmi Lukoilu;-D

0 2
možnosti
Foto

Mohl byste dát odkaz na to "kálení" na současného prezidenta.

4 5
možnosti
TP

T81o90m51á71š 93P56í30c75l

4. 11. 2016 13:56

To se ptáte vy, který dokážete najít na internetu i téměř nemožné?

1 2
možnosti
JR

J30a93n 22R15á35ž

4. 11. 2016 11:59

To, že Horáček vydělal své miliony hazardem, ho řadí k lidem jako je senátor Valenta. Otázkou tak je, jestli chceme mít takového prezidenta.

Podle mých zkušeností s StB, kteří věděli o všem, co jsme na hraně legálnosti ve Svazarmu dělali, a tvrdě po nás šli, silně pochybuji, že Horáčkovi dělat na černo bookmakera na závodišti v Chuchli, dovolila StB jen kvůli jeho sympatické tváři. Takže je velmi pravděpodobné, že občas si zajistil shovívavost StB nějakou službičkou, což ho u mne jako kandidáta diskvalifikuje víc, než jeho kamarádšoft s Rumlem a Kocábem.

Dr. Macek vyslovil zajímavou otázku: Když chce Babiš řídit stát jako firmu, jak by to vypadalo, kdyby ho chtěl Horáček řídit jako sázkovou kancelář.;-D

13 7
možnosti
PP

Vy musíte být na ten svůj výplod pyšný. Rychle to ukažte ženě, dětem a dědovi, jak jste to tady Horáčkovi nandal.

6 7
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik